Lithuanian
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
ZIP FM: Radistai - Ugachiaka (Oficialus video):
http://www.youtube.com/watch?v=Wg2e1...eature=related
Nezinau kaip jums, bet man sis klipas patiko, nieko labai geresnio is lietuviu darbu nemaciau...Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąGal kas galėtumėt pasidalinti lengvu dnb, su vokalu?
O gal pats dar žinai kokios geresnės dnb muzikos?
Comment
-
Parašė zixelis Rodyti pranešimąkas nesat mate - rekomenduoju - Queen ir energetine atomine bomba Fredis Merkuris!
likusios koncerto dalys taip pat youtubeje
Youtube video
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąBilekiek kartų matytas ir dar nežinau kiek kartų žiūrėsiu. Vienas geriausių mano matytų koncertųvisur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
-
Grishkovets
Manau, nemažai kas žino apie aktorių E. Grishkovets, kuris sukurė ne vieną nuostabų mono-spektaklį.
Tačiau, jis dar ir atlikėjas:
Šiame klipe pamatysime ir "braliuką"
Asmeniškai man, labai įdomu, kad minimaliomis priemonėmis ir įdėjųs truputį sielos galima sukurti nepalyginamai geresnį klipą, nei tamsiaodžių šiknų kratymus rodančius klonus.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąSexy Romania again
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąJei ne gerulė beveik nuogais papais ir šlapia subinyte, su kuria mielai pasidrožtų 99% vyriškos auditorijos, tai tokią muziką klausytų vienetai. Nors ir dabar taip yra, dauguma tik žiūri, bet neklauso. Aš beje irgi
Prancuzas
Anglai
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąJei ne gerulė beveik nuogais papais ir šlapia subinyte, su kuria mielai pasidrožtų 99% vyriškos auditorijos, tai tokią muziką klausytų vienetai. Nors ir dabar taip yra, dauguma tik žiūri, bet neklauso. Aš beje irgi
Parašė LuDux Rodyti pranešimąSpecialiai praklausiau 2 kartus neziuredamas. Tikejausi ko nors popsisko kaip dragosteni, bet maloniai nustebinoPaskutinis taisė Tomizmas; 2009.12.27, 19:18.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Some old stuff !! Geriausia Stand by me versija
Mink DeVille - Stand by me (live at Montreux '82)
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Net sunku patikėti, kad per paskutinius porą metų Lietuvoje randasi tiek daug geros muzikos
Šį kartą praėjau Google, LastFm ir "atradau" dar vieną puikų kūrėją "Kondencuotas Pienas". Tiesiog nereali muzika
Kondencuotas Pienas - While You Were Dreaming
Kondencuotas Pienas - Soffcute
Paskutinis taisė John; 2009.12.28, 04:08.
Comment
Comment