Tai nesakau, kad nebalsuos. Šiaip, neprognozuojama ta Eurovizija
O dėl Deivio, manau, jau aišku. Galima kitiems jau ir nedainuot, aišku kad jis laimės
Na taip, sprendžiant iš to kaip už jį balsavo tai su juo bus sunku konkuruot. Aišku, nenoriu nuvertint ir kitų atlikėjų, kurie dar dainuos ar jau pakliuvo į kitą etapą
O kodėl gi ne? Jei daina gera tai kodėl gi nebalsavus. Prisiminkime pernykštę euroviziją... Turku atstovai... Ar daug kas Europoje moka turkiškai (išskyrus emigrantus)? Abejoju. Bet užtat kokią vietą jie paėmė.
Būtent. Aš už turkus balsavau, nors kaip šalies jų nelabai mėgstu. Bet daina tai buvo verta pirmos vietos, dar dabar grotuve turiu .
Daina stipri, graži, patriotinė. Man patiko. Tokios jau seniai reikia. Bet man įdomus kitas dalykas - šitos dainos trukmė yra 5 min., o Eurovizijoje leidžiama +-3 min trukmės (mielu noru panaikinčiau šitą standartą). Taigi, jei ši daina laimės, ji bus smagiai apkarpyta. Ar aš klystu?
Labaaaai nuobodu, ir Europoj niekam neįdomu. Beje, dar rašo, kad ir plagijatas.
Va užtat kaip kabina šis Manto pasirodymas, gaila kad jis nedalyvauja toj Eurovizijoj:
Atsimenat skandalą su Deiviu, neva nuplagijavo/nukosėjo/nujojo dainą? Tai dabar pasakykit jūs man, žmogui su absoliučia neklausa, ar jums nieko įtartino čia nėra?
Comment