Parašė Carpenter
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąPrameikinai man laughinga nicht schlechta con suyo "meikina hapiškai"....
Neketinu tau 'tiesų' įrodinėt, ne mano reikalas... Pagyvensi klubais ilgą laiką, pasimeikinsi hapiškai daug kuo ir daug kaip - suprasi, kaip nuobodu tai ir kokia lėkšta, ta klavietūros muzika.
Tikrai nemanau kad atsibos - nematau nei noro nei reikalo staiga imti ir mestis į kokį nors kitą stilių.
Ir dar, nėra geros ar blogos muzikos - yra tik patinkanti ir nepatinkanti.B)Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.25, 12:28.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąŽiū, didelė forumo dalis pastrigę ankstyvose brendimo stadijose....
House... Trance... Deep Dish vs. Dj BJ feat. "Biovela" in da house future remix... ir t.t.
Na, whatever makes you happy.... Man tik keista, ir tiek.
Kai norėsiu pasiklausyti meno kūrinio, pasikviesiu kokią draugę ir nueisiu į operetę ar miuziklą.
Antra, kažkada jau dėsčiau, neturiu konkretaus siauro patinkančio muzikos žanro, tai didele dalimi lemia tik mano nuotaika. Aišku, yra labiau ir mažiau patinkančos dalys.
Tad, gal išsakykim savo asmenines nuomones, jei norėsis, apie vieną ar kitą muzikos kūrinį, tačiau neapeliuokim į kitų žmonių pasirinkimą, nes negebėjimas suvokti čia išdėstytų dalykų ir tegali būti „ankstyvos brendimo stadijos“ pavyzdys.
Parašė mindakas Rodyti pranešimąidomu ar atsirado sitame forume pilietis, kuris iki galo isklause nors viena Tomizmo ideta "Klasikos" kurini
Ar jūs savo intelektualumą randat būtent muzikoje?
Aš taip pat žiūriu kritiškai į tokius dalykus, kaip gitarų daužymas pernelyg įsijautus į rock'ą, neaiškių judesių darymas manant, jog esi reperis, t.t.. Tik kodėl tam tikri dalykai besąlygiškai siejami su, tarkime, Tomo mėgstama muzika? Kodėl su pačia muzika, o ne su žmogumi, kai/jei jis taip elgiasi?
Panašios pastabos, kurių tikrai gausu, rodo tik jūsų liberalumo trūkumą arba keistą situacijos suvokimą.
Ar galėčiau gauti kokią nors skalę, matą, kurio pagalba gebėčiau deramai įvertinti muzikos kūrinio tinkamumą klausytis? Pasidalinkite savo kriterijų sistema. Man tikrai gėda, kad klausausi to, ko klausausi. Belieka pripažinti, jog nesu toks intelektualus žmogus, kaip kitokios muzikos mėgėjai, o intelektualumas apskritai man, taip jau išeina, nėra vertybė.
Beje, dar buvo paliesta „gyvenimo klubais“ tema. Kadangi čia vadovaujamasi klišėmis, tad aš, kaip Tomo muzikos besiklausantis (ir Tomo muzikos), pridėsiu, jog klubuose apsilankyti tenka tikrai gana retai. Prioritetą teikiu pasibuvimui (kultūringam) su draugais: pigiau, įdomiau, o ir pabendrauti sąlygos geresnės. Klišės yra yda, bent jau šiuo atveju.Paskutinis taisė Aš; 2008.06.12, 17:17.
Comment
-
Tiem kurie mano, jog klaviatūrinė muzika neverta dėmesio ir neturi išliekamosios vertės. Įvairi klaviatūrinės muzikos atstovai pakeitę muzikos industriją:
Aphex Twin - come to daddy
Kraftwerk - The Robots
The Prodigy - No Good (start the dance)
Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime... Moi Non Plus
St. Germain - Alabama Blues
Comment
-
Siemet man patinka neblogu koncertu gausa ragione ir lietuvoje. Tika prauze Linkin Park (nors teko kiek nusivilti), taip pat Def Lepardai, ant nosies Lenny Kravitzas, rugpjucio 20 jau paskelbta apie nebepirma karta atvykstancia Apocalyptica koncertuosiancia Traku pilyje (turetu but pakankamai ispudinga atmosfera), jaunesniems matyt daug emociju turetu kelti Avril Lavigne. Rimtesniems Bjork, Andrea Bocceli. Lenkijoje Europini tura jau atidare Metallica, o tuoj pat leksim juos pasitikti ir i Ryga (oh god give me strenght), praejusiais metais buvo progu, deja neisnaudotu, nuvykti i Red Hot Chilli Peppers bei Pearl Jamus Lenkijoje, Aeorismithai, Dio ir berods Kornai Rygoje. Pasirinkimas isties didelis ir ne vien sunkesnes muzikos fanams, juk i Heineken festa atvyksta Chemical brothers, Massive atack(?), o taip pat laukia Be2Gether, Roko naktys... Atkaklesnius kaskmet kviecia Roskilde, Wacken, Rock am Ring, gausybe festivaliu Britanijoje. Trumpai tariant ir ziurint i tolimesne ateiti (nacionalinio stadiono atidarymas?) tikrai dziuginanti perspektyva ir piktina neretai pasigirstantys komentarai internete, jog niekas nevaziuoja pas mus ar pavydas Lenkijai ir Rygai del apsukresniu organizatoriu (juk nuvykti enra taip sudetinga). Taigi papasakokit ka jus planuojat siemet aplankyti ir ko tikites
Comment
-
/\
Jei Metalica išties rudenį koncertuos Vilniuj, tai faktas, kad ten būsiu. Šiaip dar bandysiu Doherčio Babyshambles pamatyt, rugpjūčio vidury, Prahoj ar Budapešte. Daugiau rimtesnių planų kolkas neturiu.
Beje, tikrai verta tau gailėtis, kad RHCP praleidai... Koncertas buvo išties, kažkas neapsakomo...
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąGyvenu daugiausiai tokia muzika jau daugiau nei 10 metų - nuo tada kai atsirado Scooter, 666, DJ Quicksilver, Mark 'Oh ir visi kiti - jie buvo pirmieji, dabar yra naujų, bet stilius dauigiau mažiau tas pats... Ir kažkodėl neatsibosta, nepradeda atrodyti nuobodu ir lėkšta. Man nuobodžios ir lėkštos atrodo tos dainos, kurias papostinai norėdamas "pamokyti" - na nė viena neatrodo catchy...
Aš ir nesitikėjau nieko kito...
Parašė MindakasKlaviatura kuriama muzika turi daug minusu:
a) grodamas klaviatura tu negali atrodyti kietai (klaviatura ir odine striuke bei kerziniai batai niekada nederes)
b) Klaviaturos nenusinesi i Sereikiskiu ar kita parka ir negalesi ja groti vakarais
c) Su klaviatura tokie sedevrai kaip "Rycka, Rycka" tiesiog neskambes solidziai
d) Penki klaviaturininkai scenoje atrodo durniau nei pora gitaristu ir bugnininkas
ir t.t...
Parašė tivoliKą nors girdėjai apie apie indietronica? Lounge ir chillout? Nujazz? Minnimal? IDM? Noise? O vien klasika Kraftwerk. Turbūt negirdėjai, nes asmenianiai įsitikinimai neleidžia to padaryti. Daugeliu atveju ši muzika kuriama klaviatūra, kuri tikrai nėra lėkšta.
Parašė tivoliIr tarkim kuo Kraftwerk'ai ar Aphex Twin yra blogesni už šių dienų kokį The Killers ar D. Bowie?
Aš
Tiesiog, negerbiu klubinės ar rap/r&b kultūrų - man ji buka ir apgailėtina. Nors neneigiu, būna retkarčiais visko...Paskutinis taisė pablonis; 2008.06.16, 01:06.
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąIšsakiau savo nuomonę, nenorėjau nieko įžeist. Klausykit jūs ką norit, negaila man...
Tiesiog, negerbiu klubinės ar rap/r&b kultūrų - man ji buka ir apgailėtina. Nors neneigiu, būna retkarčiais visko...
Jau paminėjau, kultūra bent aš nesivadovauju. Vienos ar kitos muzikos kūrinio klausymasis nereiškia, kad aš kažkaip prijaučiu ją kūrusio/atlikusio asmens/asmenų pasaulėžiūrai ar bendrai visai tai muzikai būdingai kultūrai.
Tuo tarpu, tavo nuomonė buvo išsakyta ne apie muzikos kūrinius ar jų atlikėjus (arba ne vien juos), tačiau buvo vertinami būtent ją klausantys žmonės, ko pagal tokį „kriterijų“, kaip klausoma muzika, tu niekaip negali apspręsti.
Tad šitas komentaras skirtas tavo kritikos logikai taisyti, bet to nereikia laikyti nei pasiteisinimu, nei užgaulumu.
Comment
-
Johnny Cash'o nenori rodyt... Pažiūrėkit čia, verta - daina įspūdinga. (tiem kas žino Cash'ą ir supranta anglų. Atsisveikinimas jo.)
Šiek tiek, naujesnių:
Franz Ferdinand - Take me out
The Shins - New slang
The Gossip - Standing in the way of control
Gorillaz - Dare
Gorillaz - Kid with Guns
Taip pat - Peter, Bjorn and John - Young Folks
tie patys - Amsterdam
Muse - Knights of Cydonia
Mick Jagger, Lenny Kravitz ir Shannyn Sossamon - God gave me everything i want
The White Stripes - I just dont know what to do with myself
The Killers (tivoli mėgiamiausi) - Read my mind
Ir beabejo, Red Hot Chilli Peppers. Tiesiog nusipirkit šį albumą (nusipirkit!!! siūstis (vogt) negražu.)
Galiu tęst ir tęst...
Kam reikės, tas suprasPaskutinis taisė pablonis; 2008.06.16, 01:57.
Comment
-
Jėga, pamačiau čia gorilas! Gerbiu. Tiesą pasakius, jų paskutinis koncertas Liverpulyje (ar Mančesteryje?) turėtų būti įtrauktas į muzikinius You-must-watch sąrašus. Sugrojo beveik visą savo neilgą reperturarą, puikus vaizdas scenoje, operatoriaus darbas. Tik vokalistė (Nenah Cherry?) per "Kids with guns" sėkmingai pagadino antrą dainos pusę.
Comment
-
Bertine Zetlitz - Girl like you
Outlandish - Guantanamo
Richard X vs Liberty X - Being Nobody
Miestai.net Fb
Comment
-
Linkin Park - Leave Out All The Rest
O cia prisimenant LP konca, per sia daina vaizdas arenoje buvo nerealus !
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment