Senesni Tomizmo idejimai dar visai nieko buvo - senos geros dainos, na bet sitie, tai kazkoks idiotiskas bumcikas, kuris asocijuojasi tik su trecios klases penkiolikos metu senumo BMW ir juose sedinciais pacanais. Na gal dar su bambaliais alaus irgi asocijuojasi si "muzika".
Xexexe, nei vienas iš tų apibūdinimų man netinka, nesu aš forsas, mokausi univere, neturiu BMW ir iš bambalio nemaukiu, o tu parodyk ką nors "neidiotiško"?
Nuo kada jautiesi toks ekspertas, kas kam tinka? Na o man per žemas, tai ką daryti jei man aukštesnis labiau patinka? Ir nesuprantu prie ko čia tie BMW ir bambaliai
Nuo 1998 metu, kai pirma karta laimejau šacmatų olimpiadą, ir mane su prizu griztanti namo pervaziavo "Audi 80", pro kurios langus sklido daina "Hyper Hyper!".
Na ką darysi, gaila kad taip nutiko, bet tave pervažiavo tikrai ne todėl kad ten skambėjo ta daina O jeigu būtų skambėję "Palinko liepa šalia kelio" tai būtų susiformavusi antipatija lietuviškai estradai? Nemanau kad čia priežastis, gal greičiau asmeniniai nejaukūs prisiminimai, ir pagal juos taip absioliutinti yra tikra nesąmonė.
Na ką darysi, gaila kad taip nutiko, bet tave pervažiavo tikrai ne todėl kad ten skambėjo ta daina O jeigu būtų skambėję "Palinko liepa šalia kelio" tai būtų susiformavusi antipatija lietuviškai estradai? Nemanau kad čia priežastis, gal greičiau asmeniniai nejaukūs prisiminimai, ir pagal juos taip absioliutinti yra tikra nesąmonė.
Isivaizduok tokios muzikos klausytoja važiuojanti labai greiti ir žmones pervažinėjanti
Gal kas žino tokią kultinę Rusijos asmenybę Garik Sukačiov iš buvusios grupės "Brigada S"? O jei taip, tai gal žinote tokią dainą, pagal kurią sukurtas video klipas. Jis ten stovi vidury Rusijos laukų ir dainuoja apie tai, kaip jam brangi tėvynė? Kaip vadinasi ta daina?
When a man lies, he murders some part of the world
Gal kas žino tokią kultinę Rusijos asmenybę Garik Sukačiov iš buvusios grupės "Brigada S"? O jei taip, tai gal žinote tokią dainą, pagal kurią sukurtas video klipas. Jis ten stovi vidury Rusijos laukų ir dainuoja apie tai, kaip jam brangi tėvynė? Kaip vadinasi ta daina?
Dainu patogiausia ieskot per youtube. Jeigu zinai grupes ar atlikejo pavadinima, tai visada gali surast ir reikiama daina.
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment