Parašė FlagMan
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
galejau keliom minutem veliau ideti
Parašė rat Rodyti pranešimąMeg & Dia - Monster
Kažkaip jaučiu, kad po "moliūgėlių" ir "pinkų" numušiau kartelę
Comment
-
Neradau tinkamos temos, kur galeciau patalpinti sita, tad dedu cia:
Jurga atsisakė priimti apdovanojimą iš J.Imbraso rankų
http://whatson.delfi.lt/news/culture...hp?id=15361919
Sveikinu Jurga, kuriai ne visvien, kas dedasi aplinkui...Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Linksma dainele ir ispejimas stikliuko megejams by Pieno lazeriai (tiesa, klipa sukure kazkas kitas). Aktualu artejanciu Kaledu proga
Andrius Šarapovas: Taip, bet čia ilga istorija... Atsimenu kažkada gėriau labai ilgai, rodos, dvi savaites be pertraukos. Tada mano draugas labai manimi susirūpino ir paskambinęs atskaitė moralą: „Tu gali gerti gerti, visai susivynioti, į smauglį pavirsti, žmogumi nebūti.“ Aš jam tesugebėjau atsakyti: „Žmogau, varom į studiją. Mes turim naują dainą.“ Iš tikrųjų šie žodžiai yra prieš alkoholio gėrimą. Tai įspėjimas, kad gerti be saiko yra blogai.
Paskutinis taisė John; 2007.12.23, 18:22.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVerta prisiminti:
Iš lietuviškų vaizdo klipų archyvo
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTas Sel - Kiemas tai ziaurus...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąĖ.. tu čia baik, mano rajono bachūriukai čia ir mokyklos teritorija taip pat ...
Dar Kasio fanatas "idomi" daina ir klipas:
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąo taip, jie kruti
Va čia tai stiprus merginos vokalas, na gal ši daina jo viso ir neatskleidžia
Infernal - Self Control
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąAm... na, kaip pasakysi
Va čia tai stiprus merginos vokalas, na gal ši daina jo viso ir neatskleidžia
Infernal - Self Control
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Pagal mane vienas geresnių perdainavimų, vokalas stiprus (beje jį ir akcentavau), Lietuvos "blondinėms" (yva ir t.t.) toli iki to. Tempas ir visa kita pritaikyta dabartinei rinkai, yep O dauguma senienų, kaip bebūtų gaila, atsiduria "ant lentynos"Paskutinis taisė Irma; 2007.12.29, 12:30.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
niekas niekur neatsiduria. vieni klauso ta piguma, o kiti klauso tai kas yra tikra. originalas yra tikra ir jis yra klausomas dar ir dabar (as jo klausau), o vat tas neujesnysis tai yra apsoliuciai nieko vertas dalykas, kuris turetu buti uzmirstas uz menesio, tu kurie ji klauso.
as apskritai esu pries radijini popsa. juk uz radijo ribu yra milijonai daug gerenses muzikos, tik ismokit ja susirasti, o ne imkit tai kas jums brukama komercijos...
cia truputelis mano stovyklos nuomones
Comment
-
Irgi klausau senų originalių, bet lb retai, kaip ir perdainuotų Klausau įvairų stilių. Labiausiai dabar mėgstu tik muziką, tarp jų pvz mušamieji arba gitara Bet geri balsai vis tiek nelieka nepastebėti, nors ir "pigūs" popsiniai jie, kaip sakotPaskutinis taisė Irma; 2007.12.30, 00:22.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment