Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Reakcija į Tomizmo klausomiausią dainą 2021 metais (pagal last.fm). Tiesą sakant, mano irgi būdavo gana panaši kiekvieną kartą
Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.11.27, 22:49.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Si svedu grupe nuejo butent tuo keliu katra sunkiosios muzikos megejai visada lauke nuo Opeth bei Katatonia - balansu tarp sunkumo bei harmonijos. O Opeth su Katatonia siuo metu nugrybavo prasmyrde rugstingu 70-ju naftalininiu rock keliu.
Puikus studijinis koncertas
Paskutinis taisė ZYKLON-B; 2021.12.11, 20:09.
- 1 patinka
Comment
-
Džiugu, kad paaugystės laikų legenda po ilgos pertraukos vėl kuria!!!
EDIT: vajetau, kaip apsėstas visą vakarą replayinu. Kokia melodija gera - kažkas tarp happy tune ir melancholijos, net saldu klausant!!!
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąPraėjo dvidešimt metų, o ji nepasikeitė.
Tik tiek, kad po kelių sėkmingų hitų pristatymo, buvo tyla iki šio pasirodymo.
"Better Of Alone" ir to paties Gigio "L'amour Toujours" yra turbūt vienos geriausių istorijoje sukurtų dainų. Abi jas pirmą kartą išgirdus paauglystėje, man viskas net apmirė ir ilgai negalėjau išmesti iš galvos tų catchy melodijų, ir matyt ne aš vienas - per 20 metų kas tik jų neremiksavo, neremeikino ir neperdainavo. Matyt tai yra amžini kūriniai, kurie tikrai bus klasika.
Beje, praėjusiame dešimtmetyje panašiai pakirto kojas, pirmą kartą išgirdus Alan Walker "Faded" ir Burak Yeter "Tuesday". Abi pirmą kartą išgirdau labai panašiai - darbe, mašinoje, klausiau net sustojęs (na, tokia galimybė buvo) ir užmiršęs viską pasaulyje... Irgi bus legendinės dainos (dalinai jau dabar yra). Nesigiriu, bet matyt turiu kažkokią instinktyvią čiujką ant potencialių amžiaus hitųPaskutinis taisė Tomizmas; 2021.12.15, 22:48.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąPirmąją Kalėdų dieną šiemet britų daininkei Dido sukanka 50 -mt!
https://www.youtube.com/watch?v=ABLyViub7Go
https://www.youtube.com/watch?v=hIzMK7JdBG8
EDIT
Paskutinis taisė LuDux; 2021.12.25, 17:43.
- 1 patinka
Comment
Comment