Bilekiek kartų matytas ir dar nežinau kiek kartų žiūrėsiu. Vienas geriausių mano matytų koncertų
po menesio eisiu i miuzkla ''We will rock you'', atsiliepimai patys geriausi. Kaip raso vienam puslapyje - visoj UK 2200 parodymu, tai is ju 2200 uzbaigtas ovacijom visiems atsistojus
Manau, nemažai kas žino apie aktorių E. Grishkovets, kuris sukurė ne vieną nuostabų mono-spektaklį.
Tačiau, jis dar ir atlikėjas:
Šiame klipe pamatysime ir "braliuką"
Asmeniškai man, labai įdomu, kad minimaliomis priemonėmis ir įdėjųs truputį sielos galima sukurti nepalyginamai geresnį klipą, nei tamsiaodžių šiknų kratymus rodančius klonus.
Jei ne gerulė beveik nuogais papais ir šlapia subinyte, su kuria mielai pasidrožtų 99% vyriškos auditorijos, tai tokią muziką klausytų vienetai. Nors ir dabar taip yra, dauguma tik žiūri, bet neklauso. Aš beje irgi
Jei ne gerulė beveik nuogais papais ir šlapia subinyte, su kuria mielai pasidrožtų 99% vyriškos auditorijos, tai tokią muziką klausytų vienetai. Nors ir dabar taip yra, dauguma tik žiūri, bet neklauso. Aš beje irgi
Specialiai praklausiau 2 kartus neziuredamas. Tikejausi ko nors popsisko kaip dragosteni, bet maloniai nustebino
Be abejo, gerulė klipui tikrai daug duoda (beje, didžiojoje dalyje šiuolaikinių klipų sexualumas yra daugiau ar mažiau akcentuojamas, bent yra kažkokios užuominos - apeliavimas į vieną esminių žmogiškų instinktų didina populiarumą, ir kūrėjai tuo naudojasi), bet dėl dainos tikrai nepasakyčiau kad prasta - gabalas nors popsiškas, bet link klubinio, daug šiuolaikiško house ir techno elementų, ir kas mėgsta tokio stiliaus muziką, tie klauso net ir be klipo. Ir aš tame tarpe.
Net sunku patikėti, kad per paskutinius porą metų Lietuvoje randasi tiek daug geros muzikos
Šį kartą praėjau Google, LastFm ir "atradau" dar vieną puikų kūrėją "Kondencuotas Pienas". Tiesiog nereali muzika
Comment