Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Liepos 14tą išleidžiamas 4tas DevilDriver albumas Pray for Villains. Ta proga titulinė albumo daina tuo pačiu pavadinimu kaip ir pats CD. Mėgaukitės
http://www.youtube.com/watch?v=-JS1r...eature=relatedNo one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Foreigner-I Want to Know What Love Is
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Turbūt pirmą savo kasetę turėjau Michael Jackson'o, kai buvau vaikas. Žavėjo jo talentas, neskaitant prieš tai atrastų Fojė bei Modern Talking (kurių klausydavo tėvai).
Tai vienas iš retesnių atlikėjų taip visas atsidavęs muzikai. Perfekcionistas kuriam viskas turi būti tobula. To jis reikalaudavo iš visų, įskaitant ir save. Iš savęs turbūt netgi labiau. Eidami į jo koncertus žmonės tikėdavosi pamatyti įspūdingą šou, ir neapsirikdavo - pamatydavo.
Įtariu dabartinį jo pasirįžimą pradėti turą ir paskatino milžiniškos skolos, o žinant jo polinkį viską atlikti tobulai ir pareikalavo iš jo nežmoniškų jėgų. Gaila
..gaila kaip žmogaus, kaip talentas tai jis egzistavo jau tik "archyvuose" (pas mane). Neklausau ir jo dainų šiuo metu. Nepriimtinas yra "atradimas" atlikėjo po mirties, niekas netrukdė jo klausyti prieš tai.
R.I.P
ilsėkis ramybėje, kurios seniai troškaiPaskutinis taisė Irma; 2009.07.03, 11:41.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
The Sounds - "No One Sleeps When I'm Awake"
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
šiuo metu mano labiausiai klausomi :
Richard Durand - Always The Sun
Funk-K Dirty Cash 2009 (Money Talks)
Paskutinis taisė Vytautas11; 2009.07.18, 19:31.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąSchubert - Ave Maria
sita melodija, El_Greco, priminei man viena is best ever played zaidimu ''Hitman'' - sita melodija ypac tikdavo tokiose situacijose, kai smaugi is uz nugaros koki suski tamsiam kambary arba isegi kokiam sunsnukiui eiline kulka i pakausi superBvisur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
Comment