Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKodėl neprognozuojama? Juk dažniausiai laimi ir prie lyderių būna +/- tie, kam ir prognozuojami laurai.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO kodėl gi ne? Jei daina gera tai kodėl gi nebalsavus. Prisiminkime pernykštę euroviziją... Turku atstovai... Ar daug kas Europoje moka turkiškai (išskyrus emigrantus)? Abejoju. Bet užtat kokią vietą jie paėmė.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąDeivis - Lietuva
Youtube video
Daina stipri, graži, patriotinė. Man patiko. Tokios jau seniai reikia. Bet man įdomus kitas dalykas - šitos dainos trukmė yra 5 min., o Eurovizijoje leidžiama +-3 min trukmės (mielu noru panaikinčiau šitą standartą). Taigi, jei ši daina laimės, ji bus smagiai apkarpyta. Ar aš klystu?
Va užtat kaip kabina šis Manto pasirodymas, gaila kad jis nedalyvauja toj Eurovizijoj:
Comment
-
Geriau mes būtume nedalyvavę toje Eurovizijoje. Juolab, kad ji mūsų amžino priešo irštvoje šį kartą.
beje, kažkaip viena akim bežiūrint tą balalaikų konkursą, pagalvojau, kad kažkur aš tą yvos įvaizdį jau buvau matęs.. Aa, taip, prisiminiau:
http://www.untouchablebritney.net/br.../toxic-02a.jpg
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Neišradinėkim dviračio 0 panašumoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment