Nors rock'o ir panašių stilių bevek neklausau, bet tarp mano technuškių vis delto atsiranda vietos ir Evanescence dainoms - nežinau kodėl, bet man jie iš tiesų patinka. Jau nenauji kūriniai, bet nerealūs.
Ką tik pamačiau per MTV naujausią Metal On Metal klipą ir likau be proto sužavėtas. Pagaliau lietuviai pradeda kurti normalią aukštesnio lygio mainstream'inę muziką, o ne visokie Cicinai ir Zvonkės. Naujas, karštas klipas, net YouTube viso neradau, tik ištrauką, bet jėgelė, malonu matyti kokybišką lietuvių produktą, kas kol kas pasitaiko nedažnai, bet manau su laiku lietuviško muzono kokybė tik kils Metal On Metal - Damn (ne visas)
/\ oj Crystal Castles gerai, užsikabinau kai jie prieš kokius metus pasirodė labai dramatišku momentu vienam mano labai mėgiamam seriale, išsikepiau kompaktą ir šiurpinau bendrakeliavius automobily http://www.youtube.com/watch?v=ar7QXqz0ZSI
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment