Ferry Corsten - Radio Crash
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKažkoks skandinaviškas snukutis. Tai tebūnie koks nors Lordi narys be kaukės.
Comment
-
Room Service - Wer Ficken Will, Muss Freundlich Sein (Andrew Spencer Remix)
Vertimas: kas nori kr***is, turi būti draugiškas. Tikra tiesa
Beje, gal kas žinot kieno originaliai yra ši daina? Čia 2008 metų versija, bet žodžiai ir ta melodija man laaaabai girdėti, matosi kad paimta iš senos dainos.Paskutinis taisė Tomizmas; 2008.11.11, 22:26.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąMan atrodo, kad čia dainos "Who f**k want, friendly must be" coveris arba remixas.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJau dvi valandas negaliu atsiplėšti mintimis nuo šio gabalo. Labai juokingas ir gražus.
O klipas tiesiog dieviškas (mano skoniui).
Kenneth Bager - fragment eight
Youtube video
Comment
-
80-tieji, post-punk, new wave, electropop atgimsta. Kam patinka Depche Mode arba New Order siūlau ir rekomenduoju primygtinai.
Cut Copy - Hearts on fire
Indiepop/Indietronica
Dragonette - I get around
Truputis ambient. Ir šiaip gan man linksmas klipas. O ypač patiko komentaras "Pedobear " po klipu.
Aphex Twin - Donkey Rhubarb
Isterinis juokas vis dar liejasi nuo to meškino vardu Pedobear Tiktų Kubuš'ą reklamuoti
Comment
-
Prisimenant senus laikus:
Kūrinį dedikuoju LKF prezidentui V. Garastui.
p.s. šiuo metu grojaraštyje būtent ir sukasi Clawfinger '95 metų albumas "Use Your Brain"Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąKūrinį dedikuoju LKF prezidentui V. Garastui.
"
Comment
Comment