Na bet ką gali žinot - gal R. Waters'as su D. Gilmour'u ims ir ką sugalvos bet aš tuo labai abejoju, juolab kad po Live8 jie pareiškė kad galim nesitikėt juos išvysti na o tokios dainos kaip Another brick inthe wall pt.II, Wish you were here, ar Comfortably numb, su beprotiškai gera ir vežančia gitaros solo, visada bus šiuolaikinės muzikos aukso fonde kol jas kas prisimins ar liks išsaugotas bent vienas įrašas. Taip sakant The King Is Dead - Long Live The King
Netikiu, kad jie sugrįš. Nebent kokį vieną gabalą kokiam feste sugros. Geriausiu atveju...
Another Brick In the Wall pt. 2, Comfortably Numb, High Hopes ir t.t. Jie yra klasika . O klasika nemirs niekada .
Netikiu, kad jie sugrįš. Nebent kokį vieną gabalą kokiam feste sugros. Geriausiu atveju...
Another Brick In the Wall pt. 2, Comfortably Numb, High Hopes ir t.t. Jie yra klasika . O klasika nemirs niekada .
Gali būt ir taip, bet niekas niesitikėjo kad jie po keliolikos metų pertraukos sugros per Live8
Kartais pasižiūriu ju atsisveikinimo koncertą P.U.L.S.E. ir galiu drąsiai teigt kad tai vienas geriausių, jei ne geriausias, mano matytas koncertas Siūlau ir jums pažiūrėt - "skrydis į kosmosą" garantuotas
Ne tik lietuviai rusiškos popsūxos šedevrus perdainuoja - kaimynams estams irgi tatai nesvetima. Tiesą sakant, man estiškas variantas geresnis už originalą B) Ir estukė tokia nieko Niki - Sa Oled See Kes Jääb
Comment