„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Jei jau Irmux paminėjo 1997-1998 metais populiarią muzika,tai įdėsiu dar keletą tuo metu populiarių (radijo eteryje dažnai skambėjusių dainų). Tikiuosi forumo bendruomenei nepasistos plaukai išgirdus tokią muziką, bet man jos sukelia nostalgiją
Traaaaaannnzūūūūchaaaa Gabriel & Dresden "Tracking Treasure Down"
Klipas tai ką aš žinau... Bet pas mane pastoviai sukasi (šiais laikais reiktų sakyt lūpinasi) kažkokia ~8min trukmės versija. Ausys sako, kad jom patinka
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Dar vienas linkas. Tiems kas jo nepazista: 3-os generacijos smuikininkas,cigonas, is Vengrijos. Jo senelis grodavo Vienoje,sako net-paciam Brahmsui su Straussu. Muzikos genijus,groja tik tokia muzika,klasikos neradau nei vieno iraso. Mano manymu, vienas geriausiu smuikininku pasaulyje. Siulyciau ilist taip pat i youtube'a su Roby Lakatos. ten kruva irasu,ivairiausiuose stiliuose.
Comment