Bike Show Milenium vakara iskeiciau i Vilniaus Brodveju. Norejau nuotraukas sudeti i Zmones - darbas - patalpos Bet muzikineje temoje man ziurisi graziau Road Band. Man patinka tai, ka jie groja
Sita daina labai tinka relaksacijai Deja cia labai prastos kokybes video, namie turiu visa pink floydu dvd is ju keliones i pompeja, ten labai nuostabus garsas ir kokybe.
Genialia muzika. Pas mane winampe i "Most played" virsune per sia sesija iki pirmos vietos uzkope PF Echoes ir Shine on You Crazy Diamond - subtilia mano nuomone patys geriausi 20+ minuciu gabalai pop muzikos istorijoje Na o paskui The Dark Side... eina
Istrauka is Echoes (is to paties "Live in Pompeii"):
Kadangi grižau iš Kopenhagos ir teko garbė sudalyvauti naujojo Bjork albumo "Volta" pristatyme ReagyDub squad'e tai ir siūlau kam patinka Bjork įsigyti šį albumą. Beje, apšildė prieš tai tai gruzinė Sopho iš Eurovizijos (jei neklystu tai specialiu pakvietimu iš pačios Bjork). Siūlau naujausią singlą iš albumo
Yra tokių grupių pas mus, tik siauresniam rate labiau žinomos , o šis kūrinys, matau, Povilo Meškėlos atliekamas (jei neapsirinku), kai dar "Katedroj" buvo, o nuo 1990 m. jis su "Rojų Tūzais".
Yra tokių grupių pas mus, tik siauresniam rate labiau žinomos , o šis kūrinys, matau, Povilo Meškėlos atliekamas (jei neapsirinku), kai dar "Katedroj" buvo, o nuo 1990 m. jis su "Rojų Tūzais".
teisingai.
When a man lies, he murders some part of the world
Mes turime tokių grupių Lietuvoje Ačiū, kad apšvietėt. Supratau, kad mes turime ne viena Bavariją ir 69 danguje. Jėga.
Turime, turime, tik domėtis reikia http://www.ferrum.lt/f/grupes
o čia mano visų laikų mėgiamiausia LT grupė: http://www.ferrum.lt/f/grupes/80
Taip pat super: Regredior (vėliau vadinosi ŽAS ir grojo jau kitokią muziką), beje Trū yra dainavęs ir su Ghostorm. Shadowdances, Angis, Spellbound, Prosecutor ar Ruination, kurios albumas Xura ir skamba mano ausinėse rašant šį pranešimą ir dar daug kitų. Et, su nostalgija prisimenu legendinius "Death comes" festivalius
Comment