Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąKodėl sunkaus roko muzikoje tiek agresijos? Ir kas keisčiausia, jos klausytojai nėra tokie agresyvūs, nedaro nusikaltimų, bent jau tikrai neteko girdėti ar matyti kaip sodina už grotų metalistus
Tiesa, kai per kiek kiek pravirą stoglangį įstrižai į mašiną įkritęs vanduo sugadino iPhone'ą, pasijutau neturintis jokio išsigelbėjimo DD.
Ir TEISINGAI. Ši grupė užvakar išleido naują savo video vienai mėgstamiausių mano šių metų dainų. Įsivaizdavau kitaip, bet klasė - neįtikėtina. Pamačiau savo praeities didvyrius Papa Roach, na, merginų megėjams irgi akis yra kur paganyti...Žodžiu, gėris. Ir tada kiek apleisiu šitą temą, nes čia jau pusė - mano postai
Comment
-
Be demonų, dar tokie gabaliukai ŽIAURIAI veža
Paskutinis taisė zaraza-Šiauliai; 2011.07.15, 17:12.
Comment
-
Aš neseniai parsisiunčiau visą SimCity žaidimą tik tam, kad turėčiau soundtrack'ą. Mano manymu, geriausias žaidimo soundtrack'as ever.
Mano mėgstamiausias... pamenu, klausydavau kažkada 2003, kai intensyviai vyko Vilniaus NMC plėtra. Dabar ta muzika man primena tuos laikus ir statybų vaizdus
Ir dar šitas...
Paskutinis taisė John; 2011.07.17, 19:57.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Aš neseniai parsisiunčiau visą SimCity žaidimą tik tam, kad turėčiau soundtrack'ą. Mano manymu, geriausias žaidimo soundtrack'as ever.
Mano mėgstamiausias... pamenu, klausydavau kažkada 2003, kai intensyviai vyko Vilniaus NMC plėtra. Dabar ta muzika man primena tuos laikus ir statybų vaizdus
Youtube video
Ir dar šitas...
Youtube video
Comment
-
Paskutinis taisė music; 2011.07.19, 21:05.
Comment
Comment