Išties smagu, kad Lietuvoje elektroninė muzika nėra naudojama tik rusiško popso stiliui, o rimtai elektronikai yra rengiamos įvairios tundros. Tačiau atvirai sakant, niekada nesupratau, ir turbūt nesuprasiu drum'n'basso. Baisiai monotoniški ir per daug trankantys galvą kūriniai, mano nuomone. Nors, gal ir nuleidus tempą iki kokių 150-160bpm jau atrodytų visai kitaip, nežinau.
Vėl eilinį kartą sakysit kad Tomizmas neturi skonio, jau net rusišką muzoną klauso, bet šita daina pas mane varo non stop jau ilgą laiką. Tikrai super.
Kaip bebutu gaila, siemet neiseis pasitaskyti Kita savaitgali turbut Leksiu i Ravana, o rugpjuti Satta
Oj buvo geros 4 dienelės Muzika labai patiko tiek bass scena tiek techno ir kaip nekeista net psy trance'as taškė Chill out'o scena miške išvis buvo gėris ir šeip pasėdėt ir pamiegot miške tarp pušų ant samanotos žemės
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Kalbant apie kaukėtus vyrukus šiuos žymiai labiau mėgstu, ne taip nupopsėję. Youtube video
Dar nieko. Bet prie ko čia nupopsėję, juk yra įvairių grupių beje ir skonių, aš tiesiog nepernešu kai žviegia gitara iki nudurnėjimo ar solistas cypia, turiu girdėti ritmą.
Grupė, sugebanti padaryti beveik aštuonių minučių beveik romantišką dainą kuri man patiktų, jau nusipelnė vietos geriausiųjų sąrašuose. Žiauriai nuvertinta.
Ai, o čia šiaip, fainas gabalas, primena...chm...vaikystę. Net keista kažkaip
Comment