O man tai tik patvirtina, kad Scooteriai gali iš bet ko išspaust auksą. Nors houso ir nemėgstu, bet šitoks skamba gražiai
Na nežinau, Scooteriai visada visų pirma asocijuojasi su energizuojančiu ir kraują kaitinančiu hands up ar happy hardcore stiliumi. Vėlesni jų stiliaus kaitaliojimai - jau nebe tie Scooteriai. 2007 metais nukrypimas link jumpstyle jau man nelabai patiko, nors buvo ir gerų dainų, ypač Jump That Rock su Status Quo, o dabar eksperimentuoja su house... Nežinia kas iš to išeis. geriau būtų laikęsi savo senojo gerojo 1996 - 2007 stiliaus, kai sukurtos tokios legendos kaip How Much Is The Fish, Nessaya, Weekend, Fire ir kiti. Jų naujas šių metų Friends Turbo buvo kažkas į senųjų gerųjų Scooterių pusę (iš tikrųjų jų pačių dainos Friends remeikas), va šito jiems labiau derėtų laikytis.
Na nežinau, Scooteriai visada visų pirma asocijuojasi su energizuojančiu ir kraują kaitinančiu hands up ar happy hardcore stiliumi. Vėlesni jų stiliaus kaitaliojimai - jau nebe tie Scooteriai.
Kiek esu su jais susidūręs, tai eksperimentų tikrai mačiau. Štai kad ir šis kūrinys gali būti pastatytas greta kitų geriausių visų laikų trance kūrinių (tiesa, tai yra kito kūrinio perdirbinys, kurio pavadinimo nebepamenu, bet originalas labai smarkiai nuo šiojo atsilieka).
iamamiwhoami - nauja švedų grupė, neseniai gavusi "Metų inovatorių" apdovanojimą Švedijos "Grammy" apdovanojimuose bei nominuota solidžiam apdovanojimui JAV. Grupės muzikos bei video stiliaus apibūdinti neįmanoma (šiek tiek primena 'The Knife'). Dainų tekstų dažnai altiekami neaiškia kalba, o videok lipuose dominuoja gamtos vaizdai (propaguojamos ekologinės idėjos?) ir keistai besielgiantys žmonės. Keli iamamiwhoami klipai:
iamamiwhoami - t
iamamiwhoami - o (To Whom it May Concern)
iamamiwhoami - y
Visi dainų pavadinimai - skaičiai arba viena raidė.
Comment