Tavo pateiktieji labiau primena minimal ar chilloutą. Pakankamai ramūs gabaliukai, labiau tinka chillinimui, nei tūsui. Man juose trūksta energijos.
O Vilniuje yra nemažai klubų, kur sukasi R.I.O, Michael Mind, Fragma (naujausi jų gabalai - housiniai), Spencer & Hill, DJs From Mars, PH Electro, Mike Candys & Jack Holiday ir panašūs.
Žinoma kaip kam... Vieni vertina Vilniuje kaip geriausią vietą ar kaip rimtą klubą prospekto pub'ą, kiti renkasi Bar25 ar Maria Ostbahnhof Berlyne ar Fabric Londone - natūralu, kad žmonės atsirenka (kad ir kaip pižoniškai nuskambėjo).
O dėl minėto kūrinio, tas gabalas nė pro kurią vietą nėra house (kad ir koks platus gali būti house žanras). Keli stipresni beat'ai automatiškai nereiškia house. Realiai tai čia toks ant bangos popsas; nes tiek pat Rijanos (ar kaip jos ten orginaliai sceninis slapyvardis) ir Gagos kuriama muziką galime jau vadinti house muzika.
Tie kas ilgai laukė, pagaliau sulaukė naujo 'Roxette' kūrinio po iiiiiiiiiiiiilgos pertraukos (tiesa, Lietuvoje skambės vėliau):
Nors pastarasis video buvo pašalintas, neseniai interneto platybėse pasklido ir oficialusis naujosios 'Roxette' dainos video klipas tiesa, (garso kokybė ne pati geriausia).
Nors Marie jau neturi tiek energijos, džiugu, jog ji pasveiko ir gali vėl džiaugtis gyvenimu.
Gal kas esat Wackene buve? Patvirtino jau, kad mano mėgstamiausia grupė - Devildriver šiemet koncertuos, tai mąstau pirkt bilietą. 130 europiečių, kaip tokiam renginiui manau visai padoru. Jei kas esat buvę, pasidalinkit įspūdžiais būtinai!
Mano viena mėgstamiausių dainų šiuo metu - iš tiesų supernatural. O klipas - puikus įrodymas, kad geram klipui nebūtinai reikia apynuogių super duper sexy mergiočių ir glamūro.
Tie kas ilgai laukė, pagaliau sulaukė naujo 'Roxette' kūrinio po iiiiiiiiiiiiilgos pertraukos (tiesa, Lietuvoje skambės vėliau):
Nors pastarasis video buvo pašalintas, neseniai interneto platybėse pasklido ir oficialusis naujosios 'Roxette' dainos video klipas (tiesa, garso kokybė ne pati geriausia).
Nors Marie jau neturi tiek energijos, džiugu, jog ji pasveiko ir gali vėl džiaugtis gyvenimu.
Comment