Parašė Cholerikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
-
Pauliau, mazas dar esi, tad nesakyk op nepersokes griovio. Pradesi paskui mergas lakstyti, i diskotekas ir klubus vaiksciot, technuske klausyt, ratus valgyt ir tt
Duok dieve ne, bet vistiek nesakyk kad neklausysi nauju grupiu. Ir betkokiu atveju mazu maziausia kvaila nepriimti ir neisileisti naujoviu.
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąPauliau, mazas dar esi, tad nesakyk op nepersokes griovio. Pradesi paskui mergas lakstyti, i diskotekas ir klubus vaiksciot, technuske klausyt, ratus valgyt ir tt
Duok dieve ne, bet vistiek nesakyk kad neklausysi nauju grupiu. Ir betkokiu atveju mazu maziausia kvaila nepriimti ir neisileisti naujoviu.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVisame pasaulyje paklausa gerai muzikai yra vienoda. Ir santykinai Lietuva nuo nieko nesiskiria. O grupių gerų tikrai yra nemažai. Štai mano mėgstamiausi Lietuvos muzikantai:
Donis, Atalyja, Andrius Mamontovas, Jurga, Alina Orlova, Dainius Pulauskas, Exem, Girnų Giesmės... Gal ką ir užmiršau...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąPrieš kelias dienas gavau St. Germain Des Pres Cafe visus rinkinukus, tai dabar kaifuoju
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąPastebėjau, kad esu labai konservatyvus."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąPaauglystėje, kaip ir Paulius, ignoravau visą šokių muziką ir klausydavausi tik roko ir metalo... Dabar mielai pasiklausau ir jos, ypač iš 1993 - 1996 m. laikotarpio.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą"I'm a Barbie girl"? Būtent su tuo man šis laikotarpis asocijuojasi.______________
The Division Bell
Comment
-
Na labai idomu, bet Lietuvos airplay charte Lithuania Airplay Chart tik 6 (is 60) yra lietuviskos dainos !!!
Labai gaila
01. ↕ 01.01 Nelly Furtado - Say It Right ( #1 / eight weeks )
02. ↑ 04.02 Justin Timberlake - What Goes Around
03. 00.03 NEW Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine (HIGHEST DEBUT)
04. ↑ 06.04 Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar
05. ↓ 02.02 Timbaland ft. Justin Timberlake & Nelly Furtado - Give It To Me
06. ↑ 11.06 Linkin Park - What I've Done
07. ↓ 03.03 Avril Lavigne - Girlfriend
08. ↑ 14.08 Tokio Hotel - Spring Nicht
09. ↕ 09.09 Christina Aguilera - Candyman
10. ↓ 07.03 Robbie Williams - She's Madonna
11. ↑ 18.02 P Diddy & Keyshia Cole - Last Night
12. 00.12 NEW Monday Justice - I Know
13. ↓ 12.11 Shakira - Pure intuition
14. ↑ 35.03 Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education
15. ↓ 05.04 Kaiser Chiefs - Ruby
16. ↑ 33.16 My Chemical Romance - I Don't Love You
17. ↓ 10.08 Akon ft. Snoop Dogg - I Wanna Love You
18. ↓ 13.02 Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh)
19. ↓ 15.15 James Morrison - Wonderful World
20. ↓ 16.16 Tiesto - In The Dark
21. 00.12 RE Jojo - Too Little, Too Late
22. ↕ 22.10 Mika - Relax, take it easy
23. ↑ 43.04 Within Temptation - What Have You Done
24. ↑ 38.24 Akon - Don't Matter
25. 00.25 NEW Just Jack - Starz in Their Eyes
26. ↑ 48.02 Take That - Shine
27. ↑ 31.24 M-1 - Gyvenkime Linksmiau
28. ↑ 54.18 Rihanna & Jay-Z – Umbrella
29. ↑ 55.11 Evanescence - Sweet Sacrifise
30. 00.30 NEW Meck & Dino - Feels Like Home
31. ↑ 42.31 Bob Sinclar - Sound of Freedom
32. ↓ 19.10 Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile
33. ↓ 20.20 No Angels - Goodbye To Yesterday
34. ↑ 88.34 Mika - Love Today
35. ↓ 21.04 P.Diddy ft. Nicole Scherzinger - Come To Me
36. ↑ 37.36 Dima Bilan - Lady flame
37. 00.37 NEW David Guetta - Love Is Gone
38. ↓ 26.26 Jurga - Instrukcija
39. 00.39 NEW Armand Van Helden - New York City Beat
40. ↑ 82.13 Kelis ft. Cee-Lo - Lil Star
41. ↓ 17.17 Jurga - 5th Season
42. ↑ 52.05 Ciara - Like a Boy + remix
43. ↑ 57.43 Freeform Five - No More Conversations 2007 re-edit
44. ↑ 58.08 Camille Jones - The Creeps
45. 00.45 NEW Korn & Amy Lee - Freak on a Leash
46. ↓ 28.28 Melanie C - The Moment You Believe
47. ↓ 46.11 Killers - Read My Mind
48. ↓ 08.02 Mika - Grace Kelly
49. 00.49 NEW Laura & The Lovers - Ar Tu Žinai
50. ↑ 53.12 Alex Gaudino - Destination Calabria
51. ↓ 23.23 SheeZzanova ft. Messiah - Grąžinkit Man Vasarą
52. ↓ 39.05 Gwen Stefani ft. Akon - The Sweet escape
53. ↓ 24.24 Akcent - King of Disco
54. 00.54 NEW Amerie – Gotta Work
55. ↑ 68.14 Sel – Laužau Standartus
56. ↓ 32.32 Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us
57. ↑ 70.23 Fall Out Boy - Thanks for the Memories
58. ↓ 49.13 U2 - Window In The Skies
59. ↑ 81.11 Gwen Stefani - Wind It Up
60. ↑ 99.27 Amerie & Cee-Lo – Take Control---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė _MZ_ Rodyti pranešimąNa labai idomu, bet Lietuvos airplay charte Lithuania Airplay Chart tik 6 (is 60) yra lietuviskos dainos !!!
Labai gaila
Comment
-
Jei jau prakalbome apie lietuvišką muziką, jos neklausau, ir tikrai ne dėl kažkokio išankstinio nusistatymo, o paprasčiausiai todėl, kad nėra pas mus grupiu nei dj kuriančių mano mėgstamo stiliaus muziką (hands up, commercial trance, trance...) Iš tiesų labai gaila. Estai turi net 2 tokias grupes - N-Euro ir Mad Masterz (jei kam įdomu, nors deja nemanau kad čia tokių yra ), pas lenkus jų irgi pilna. O Lietuvoje - zero.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąJei jau prakalbome apie lietuvišką muziką, jos neklausau, ir tikrai ne dėl kažkokio išankstinio nusistatymo, o paprasčiausiai todėl, kad nėra pas mus grupiu nei dj kuriančių mano mėgstamo stiliaus muziką (hands up, commercial trance, trance...) Iš tiesų labai gaila. Estai turi net 2 tokias grupes - N-Euro ir Mad Masterz (jei kam įdomu, nors deja nemanau kad čia tokių yra ), pas lenkus jų irgi pilna. O Lietuvoje - zero.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąO basshunterz klausaisi gal? Girdėjai Boten Anna? Nes Danijoje tai pašėlusiai suka klubuose...Keista bet net pankai mėgsta šį kūrinį, na ir mane vež kažkiekSnowflakes will attack U <3
Comment
-
/\ Ant daniško kompakto parašyta pas mane su "z".Žinau, kad tai Dj vienas. Man patinka tik Boten Anna, o šiaip, kaip sakiau tranzo neklausau. Jei tokia muzikikė patinka, turėtum būti Kopenhagoje "Vega" klube arba Malmio "CrownClub", nes jis ten pastovus rezidentas (pats kilęs iš Malmio, jei neklystų) ir įėjimas į tuos klubus iki 01.00 nemokamas.
Comment
-
2 dalykai kurie man muzikos srityje reiškia labai daug - SEL ir Robbie'sMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąSt. Germain yra gėris...kaip ir Touch'n'Go, bei Jamiroquai...Gal ką dar panašaus klausaisi ir gali rekomenduoti dar iš relaxJazz ir Phunk-Jazz?
Comment
-
Lietuviskos muzikos taip pat yra geros, tik tai nera ji populiari. Is tokiu klausau: A. Kaniavos, skyles, spellbound, bix, rebelheart, angis, caramel members. Sakyciau geriausia muzika lietuviska, tai rockoperos: Jurate ir kastytis, meile ir mirtis veronoje, Tadas Blinda. Apskritai dziugu kad rimtesnes muzikos scena atgimsta Lietuvoje, jaunimas aktyviai buriasi i grupes, regiami apdovanojimai bei renginiai, kaip ALT, naujas kraujas, Eurorock ir panasiai
Comment
Comment