Viena iš tikrai geresnių lietuviškų dainų:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąVisgi, irgi muzika! Ir dievaži, kaip užkabina!
Youtube video
Naujas Innos video jau spėjusiai išpopuliarėti dainai.
Puikus remixas šios jau legendinės dainos, gražus beatas. Bet galėtų jau Edward Maya ir ką nors naujo išleisti... Nes eina tik tų pačių 2 dainų remixai.
Šiaip gražus house kūrinukas, šiuo metu vienas mano mėgstamiausių. Labiausiai veža tas "vandens srėbimo" garsas nuo 3:51.
Paskutinis taisė Tomizmas; 2010.07.06, 01:30.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai kad visos šios dainos 2010 metų.
Bet jei kalbant apie late 80's - early 90's, tai buvo tikrai labai geri laikai muzikos istorijoje. Bet ir dabar ne prastesni.
Comment
-
...kiekvienas žanras turėjo savo "auksinį" laiką. Mano atveju, puikus laikas buvo apie 2000 metus.
Va, beje, daina. Niekuo nepanaši į tai, kas čia paprastai keliama. Išskyrus tuo, kad ji velniškai, velniškai nauja.
Oficialus klipas
Comment
-
http://viktortsoy.lt/
Rugpjūčio 14 Vilniaus Vingio parke bus atidengta skulptūra Viktorui Cojui atminti.
Comment
-
Parašė Tiesiog_as Rodyti pranešimąhttp://viktortsoy.lt/
Rugpjūčio 14 Vilniaus Vingio parke bus atidengta skulptūra Viktorui Cojui atminti.
O ką jis turi bendro su Vilniumi?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
O ką jis turi bendro su Vilniumi?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTą patį, ką ir F. Zappa - nieko
Taip gaunasi, kad jei man koks muzikantas patinka, jau galiu jam paminklą statyt?Paskutinis taisė oranger; 2010.07.10, 13:59.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai kam dar statysim paminklą?
Taip gaunasi, kad jei man koks muzikantas patinka, jau galiu jam paminklą statyt?
Comment
-
O man visai patinka tokios iniciatyvos. Cojus Lietuvoje turėjo ir turi daugybę gerbėjų, Zappa gal mažiau, bet suoleliai prie to paminklo senai tapo tam tikro subkultūrinio (ne forsinio - bambalinio) jaunimo susirinkimų vieta, tas legendinis "grafitonas" ant sienos už paminklo irgi suteikia gyvybingumo tai miesto daliai. Dėl tokių dalykų miestas tampa margesnis ir įdomesnis. Jei kada būčiau turtingas dėdulė, neturintis kur dėti pinigų, pastatyčiau paminklą Scooteriams.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąKaip tik dabar taupau ant paminklo Laimuciui Purviniui. Po paminklu parasysiu "Jis sukure virs 100 dainu ir visos skirtingos".
Comment
Comment