Moo dauguma ju legendomis ir tape, nes jau nebegroja ir niekada nebeisvysime ju ant scenos, reiketu gerai pagalvoti ar nepervertiname. Merkuri pvz irgi laikau praktiskai visu laiku geriausiu vokalistu, bet isties tai ir dabar daugybe superiniu vokalistu tik jie nemire nuo AIDS ir dar tebegroja, tad netokie vertinami ir zinomi.
Beto tos grupes visgi sukele revoliucija, pirmosios iskiepijo mums daugybe naujoviu ar net visiskai nauja stiliu, tad naturalu jog jos taip vertinamos, bet delto nereiketu nuvertinti dabartiniu. Isties tai nesutinku su Pauliumi, jog dauguma tu naujuju grupiu nesamones groja ir neprilygsta. Tie patys soad ir korn, bei simtai kitu grupiu yra profesionalus mizkantai ir nedrysciau ju kazkaip nuvertinti. Neabejoju jog po keliu metu Pauliaus playlistas bus prigrustas tokiu grupiu, jei isvis ne texnuskes.
Visos tos kalbos apie roko mirtį ir apie tai, kad viskas muzikoje seniai sukurta - nieko vertos. Kol bus gyvų žmonių, tol muzika judės toliau. Pvz., po paskutinių dviejų albumų (ypač po "Mesmerize") System of a Down drąsiai galima skirti prie roko klasikos, aš nejuokauju. Be to, egzistuoja begalė akademinės, alternatyviosios ir eksperimentinės muzikos, kur nuolat atsiranda galingų kūrėjų...
Daug ką mėgstu - nuo senųjų psichodeliniu Pink Floyd ir The Doors iki gero kokybiško synthpop'o kaip Erasure, elektronikos ir ambient'o, tokių kaip The Future Sound Of London.
Pauliau, mazas dar esi, tad nesakyk op nepersokes griovio. Pradesi paskui mergas lakstyti, i diskotekas ir klubus vaiksciot, technuske klausyt, ratus valgyt ir tt
Duok dieve ne, bet vistiek nesakyk kad neklausysi nauju grupiu. Ir betkokiu atveju mazu maziausia kvaila nepriimti ir neisileisti naujoviu.
Pauliau, mazas dar esi, tad nesakyk op nepersokes griovio. Pradesi paskui mergas lakstyti, i diskotekas ir klubus vaiksciot, technuske klausyt, ratus valgyt ir tt
Duok dieve ne, bet vistiek nesakyk kad neklausysi nauju grupiu. Ir betkokiu atveju mazu maziausia kvaila nepriimti ir neisileisti naujoviu.
Visame pasaulyje paklausa gerai muzikai yra vienoda. Ir santykinai Lietuva nuo nieko nesiskiria. O grupių gerų tikrai yra nemažai. Štai mano mėgstamiausi Lietuvos muzikantai:
Donis, Atalyja, Andrius Mamontovas, Jurga, Alina Orlova, Dainius Pulauskas, Exem, Girnų Giesmės... Gal ką ir užmiršau...
Galima būtų pridurt SEL, Mikutavičių, Skamp, Tają, G&G sindikatą, Paškevičių, Saulės kliošą, Nojų Milerį (Airija), Tabasco. Gerų grupių ir atlikėjų tikrai yra
Paauglystėje, kaip ir Paulius, ignoravau visą šokių muziką ir klausydavausi tik roko ir metalo... Dabar mielai pasiklausau ir jos, ypač iš 1993 - 1996 m. laikotarpio.
gaila, kad jauni zmones konservatoriai. Tai daugiau senu zmoniu funkcija
"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Paauglystėje, kaip ir Paulius, ignoravau visą šokių muziką ir klausydavausi tik roko ir metalo... Dabar mielai pasiklausau ir jos, ypač iš 1993 - 1996 m. laikotarpio.
"I'm a Barbie girl"? Būtent su tuo man šis laikotarpis asocijuojasi.
Na labai idomu, bet Lietuvos airplay charte Lithuania Airplay Chart tik 6 (is 60) yra lietuviskos dainos !!! Labai gaila
01. ↕ 01.01 Nelly Furtado - Say It Right ( #1 / eight weeks ) 02. ↑ 04.02 Justin Timberlake - What Goes Around 03. 00.03 NEWVille Valo & Natalia Avelon - Summer Wine (HIGHEST DEBUT) 04. ↑ 06.04 Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar 05. ↓ 02.02 Timbaland ft. Justin Timberlake & Nelly Furtado - Give It To Me 06. ↑ 11.06 Linkin Park - What I've Done 07. ↓ 03.03 Avril Lavigne - Girlfriend 08. ↑ 14.08 Tokio Hotel - Spring Nicht 09. ↕ 09.09 Christina Aguilera - Candyman 10. ↓ 07.03 Robbie Williams - She's Madonna 11. ↑ 18.02 P Diddy & Keyshia Cole - Last Night 12. 00.12 NEWMonday Justice - I Know 13. ↓ 12.11 Shakira - Pure intuition 14. ↑ 35.03 Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education 15. ↓ 05.04 Kaiser Chiefs - Ruby 16. ↑ 33.16 My Chemical Romance - I Don't Love You 17. ↓ 10.08 Akon ft. Snoop Dogg - I Wanna Love You 18. ↓ 13.02 Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) 19. ↓ 15.15 James Morrison - Wonderful World 20. ↓ 16.16 Tiesto - In The Dark 21. 00.12 RE Jojo - Too Little, Too Late 22. ↕ 22.10 Mika - Relax, take it easy 23. ↑ 43.04 Within Temptation - What Have You Done 24. ↑ 38.24 Akon - Don't Matter 25. 00.25 NEWJust Jack - Starz in Their Eyes 26. ↑ 48.02 Take That - Shine 27. ↑ 31.24 M-1 - Gyvenkime Linksmiau 28. ↑ 54.18 Rihanna & Jay-Z – Umbrella 29. ↑ 55.11 Evanescence - Sweet Sacrifise 30. 00.30 NEWMeck & Dino - Feels Like Home 31. ↑ 42.31 Bob Sinclar - Sound of Freedom 32. ↓ 19.10 Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile 33. ↓ 20.20 No Angels - Goodbye To Yesterday 34. ↑ 88.34 Mika - Love Today 35. ↓ 21.04 P.Diddy ft. Nicole Scherzinger - Come To Me 36. ↑ 37.36 Dima Bilan - Lady flame 37. 00.37 NEWDavid Guetta - Love Is Gone 38. ↓ 26.26 Jurga - Instrukcija 39. 00.39 NEWArmand Van Helden - New York City Beat 40. ↑ 82.13 Kelis ft. Cee-Lo - Lil Star 41. ↓ 17.17 Jurga - 5th Season 42. ↑ 52.05 Ciara - Like a Boy + remix 43. ↑ 57.43 Freeform Five - No More Conversations 2007 re-edit 44. ↑ 58.08 Camille Jones - The Creeps 45. 00.45 NEWKorn & Amy Lee - Freak on a Leash 46. ↓ 28.28 Melanie C - The Moment You Believe 47. ↓ 46.11 Killers - Read My Mind 48. ↓ 08.02 Mika - Grace Kelly 49. 00.49 NEWLaura & The Lovers - Ar Tu Žinai 50. ↑ 53.12 Alex Gaudino - Destination Calabria 51. ↓ 23.23 SheeZzanova ft. Messiah - Grąžinkit Man Vasarą 52. ↓ 39.05 Gwen Stefani ft. Akon - The Sweet escape 53. ↓ 24.24 Akcent - King of Disco 54. 00.54 NEWAmerie – Gotta Work 55. ↑ 68.14 Sel – Laužau Standartus 56. ↓ 32.32 Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us 57. ↑ 70.23 Fall Out Boy - Thanks for the Memories 58. ↓ 49.13 U2 - Window In The Skies 59. ↑ 81.11 Gwen Stefani - Wind It Up 60. ↑ 99.27 Amerie & Cee-Lo – Take Control
Jei jau prakalbome apie lietuvišką muziką, jos neklausau, ir tikrai ne dėl kažkokio išankstinio nusistatymo, o paprasčiausiai todėl, kad nėra pas mus grupiu nei dj kuriančių mano mėgstamo stiliaus muziką (hands up, commercial trance, trance...) Iš tiesų labai gaila. Estai turi net 2 tokias grupes - N-Euro ir Mad Masterz (jei kam įdomu, nors deja nemanau kad čia tokių yra ), pas lenkus jų irgi pilna. O Lietuvoje - zero.
Jei jau prakalbome apie lietuvišką muziką, jos neklausau, ir tikrai ne dėl kažkokio išankstinio nusistatymo, o paprasčiausiai todėl, kad nėra pas mus grupiu nei dj kuriančių mano mėgstamo stiliaus muziką (hands up, commercial trance, trance...) Iš tiesų labai gaila. Estai turi net 2 tokias grupes - N-Euro ir Mad Masterz (jei kam įdomu, nors deja nemanau kad čia tokių yra ), pas lenkus jų irgi pilna. O Lietuvoje - zero.
O basshunterz klausaisi gal? Girdėjai Boten Anna? Nes Danijoje tai pašėlusiai suka klubuose...Keista bet net pankai mėgsta šį kūrinį, na ir mane vež kažkiek
O basshunterz klausaisi gal? Girdėjai Boten Anna? Nes Danijoje tai pašėlusiai suka klubuose...Keista bet net pankai mėgsta šį kūrinį, na ir mane vež kažkiek
O taip!!! Tikrai nerealus gabalas, ir kitos jo dainos neblogos, nauja "I can walk on water" irgi nereali, dabar dažnai sukasi mano Winampe Beje, ne "BasshunterZ", O "Basshunter", tai 1 žmogus o ne grupė
/\ Ant daniško kompakto parašyta pas mane su "z".Žinau, kad tai Dj vienas. Man patinka tik Boten Anna, o šiaip, kaip sakiau tranzo neklausau. Jei tokia muzikikė patinka, turėtum būti Kopenhagoje "Vega" klube arba Malmio "CrownClub", nes jis ten pastovus rezidentas (pats kilęs iš Malmio, jei neklystų) ir įėjimas į tuos klubus iki 01.00 nemokamas.
Lietuviskos muzikos taip pat yra geros, tik tai nera ji populiari. Is tokiu klausau: A. Kaniavos, skyles, spellbound, bix, rebelheart, angis, caramel members. Sakyciau geriausia muzika lietuviska, tai rockoperos: Jurate ir kastytis, meile ir mirtis veronoje, Tadas Blinda. Apskritai dziugu kad rimtesnes muzikos scena atgimsta Lietuvoje, jaunimas aktyviai buriasi i grupes, regiami apdovanojimai bei renginiai, kaip ALT, naujas kraujas, Eurorock ir panasiai
Comment