Parašė Mantaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grojaraštis. Tema apie muziką
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Aš; 2007.04.25, 16:38.
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąIšimtinais nuotaikos atvejais Bet tik labai išimtinais ir tik viena kita daina. Net negalėčiau tiksliai atsakyt kada paskutinį kartą klausiausi kokios nors jų dainos, turbūt per MTV, mano kompiuteryje nėra nė vienos.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąŠiaip stlius neveža, ar tik dėl to, kad neklausai lietuviškos muzikos?
Comment
-
Prieš kelias dienas gavau St. Germain Des Pres Cafe visus rinkinukus, tai dabar kaifuoju
O šiaip iš esmės pritariu Pauliui - dabar nebeatsiranda tokių grupių kaip Queen ar Oasis, kurias vėliau būtų galima vadinti legendinėmis. Gal dėl to, kad beveik viskas, kas gali būti sukurta, jau yra sukurta
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=EaxV3...elated&search=
Ryt sitie seniokai Vilniuje koncertuoja, neblogas punkas pasitaskyt bus, reiks apsilankyt. Jei kam idomu, tai Intro klube vyks.
Ir dar:
kam patinka Tenacious D, tai cia ju naujojo filmo Pati pradzia ir pabaiga, daugiausia demesio verti epizodai, ir muzika gera ir siaip apsijuokt smagu.
http://www.youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI
http://www.youtube.com/watch?v=jwTko...elated&search=
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNeklausyti lietuviškos muzikos principo neturiu. Sakoma, širdžiai neįsakysi, taip ir čia, viena tiesiog patinka, kita paprasčiausiai ne Juk ir angliškos rap ir r'n'b muzikos klausau toli gražu tikrai ne visos.
Mano paties skonis labai įvarus, neklausau tik šlykščiai skysto popso ir sunkaus roko bei metalo. Neturiu jokių įsitikinimų dėl lietuviškos ar užsienietiškos muzikos ir mano grojarašytje galima rasti absoliučiai daug ko: latvių, estų, lenkų, ukrainiečių, čekų, turkų, bosnių, serbų kūrybos jų nacionalinėmis kalbomis, lietuviškos ir tarptautinės. O kadangi lietuviškos kūrybos gauti ir nusipirkti lengviausia, ji ir dominuoja.
Grotuve šiuo metu sukasi Jurgos „Instrukcija“, kuriam tikrai nebuvo gaila tų 25 LtMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNuskambėjo šiek tiek kitaip, bet tiek to, nebesikabinėsiu
Mano paties skonis labai įvarus, neklausau tik šlykščiai skysto popso ir sunkaus roko bei metalo. Neturiu jokių įsitikinimų dėl lietuviškos ar užsienietiškos muzikos ir mano grojarašytje galima rasti absoliučiai daug ko: latvių, estų, lenkų, ukrainiečių, čekų, turkų, bosnių, serbų kūrybos jų nacionalinėmis kalbomis, lietuviškos ir tarptautinės. O kadangi lietuviškos kūrybos gauti ir nusipirkti lengviausia, ji ir dominuoja.
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąIr dar:
kam patinka Tenacious D, tai cia ju naujojo filmo Pati pradzia ir pabaiga, daugiausia demesio verti epizodai, ir muzika gera ir siaip apsijuokt smagu.
http://www.youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI
http://www.youtube.com/watch?v=jwTko...elated&search=
Dėl tų legendų gal tu ir teisus, tiesiog dabar negaliu sugalvot nei vienos grupės, kuri prilygtų The Beatles, Oasis, Queen ar Pauliaus minėtoms. Žiūrėsim, pakalbėsim apie tai po 20 metų
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNežinau, kaip tau nuskambėjo mano žodžiai (būtų įdomu sužinoti tikslią tavo interpretacijos versiją). Aš muzikos taip pat neskirstau į r'n'b - ne r'n'b, lietuvišką - ne lietuvišką. Nesu nusistatęs prieš kitokią muziką (ar prieš lietuvišką muziką, jei tau taip pasirodė). Tiesiog išgirstu dainą ir ji man arba patinka arba ne, arba sukelia kažkokius jausmus arba ne. Tik tiek.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNa o kaip dar gali nuskambėti „Lietuviškos muzikos neklausau“? Jei pabrėžta, kad lietuviškos, vadinasi tu jos neklausai dėl to fakto, kad ji lietuviškaPaskutinis taisė Aš; 2007.04.25, 17:58.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąArba dėl fakto, kad šios srities muzikoje nerandu sau patinkančios. Aš neklausau ir prancūziškos muzikos. Ar tai reiškia, kad esu prieš ją nusistatęs? Kaip jau pasakiau anksčiau, neklausyti lietuviškos muzikos principo neturiu. Nemanau, kad turėčiau jaustis kaltas dėl savo mėgstamos muzikos pasirinkimo. Kai rasiu man patinkančią dainą, nesvarbu kokios tautybės žmonės ją sukūrė ar kokia kalba ji buvo sukurta, aš ją klausysiu. Taip elgiuosi ir dabar. Beje, juk pateikiau ir keletą lietuviškos muzikos pavyzdžių, kurie man patinka.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTiesiog tas sakinys pasirodė pabrėžiantis ir tiek, niekas čia dėl to tavęs nekaltina
Comment
-
Moo dauguma ju legendomis ir tape, nes jau nebegroja ir niekada nebeisvysime ju ant scenos, reiketu gerai pagalvoti ar nepervertiname. Merkuri pvz irgi laikau praktiskai visu laiku geriausiu vokalistu, bet isties tai ir dabar daugybe superiniu vokalistu tik jie nemire nuo AIDS ir dar tebegroja, tad netokie vertinami ir zinomi.
Beto tos grupes visgi sukele revoliucija, pirmosios iskiepijo mums daugybe naujoviu ar net visiskai nauja stiliu, tad naturalu jog jos taip vertinamos, bet delto nereiketu nuvertinti dabartiniu. Isties tai nesutinku su Pauliumi, jog dauguma tu naujuju grupiu nesamones groja ir neprilygsta. Tie patys soad ir korn, bei simtai kitu grupiu yra profesionalus mizkantai ir nedrysciau ju kazkaip nuvertinti. Neabejoju jog po keliu metu Pauliaus playlistas bus prigrustas tokiu grupiu, jei isvis ne texnuskes.
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąYra nemažai puikių lietuviškų grupių, pvz. Gravel ar Pieno Lazeriai, bet dauguma.. na, kokia paklausa, tokia ir pasiūla
Donis, Atalyja, Andrius Mamontovas, Jurga, Alina Orlova, Dainius Pulauskas, Exem, Girnų Giesmės... Gal ką ir užmiršau...
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąNeabejoju jog po keliu metu Pauliaus playlistas bus prigrustas tokiu grupiu, jei isvis ne texnuskes.
Comment
-
Comment