„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Jei jau Irmux paminėjo 1997-1998 metais populiarią muzika,tai įdėsiu dar keletą tuo metu populiarių (radijo eteryje dažnai skambėjusių dainų). Tikiuosi forumo bendruomenei nepasistos plaukai išgirdus tokią muziką, bet man jos sukelia nostalgiją
Traaaaaannnzūūūūchaaaa 8D Gabriel & Dresden "Tracking Treasure Down"
Klipas tai ką aš žinau... Bet pas mane pastoviai sukasi (šiais laikais reiktų sakyt lūpinasi) kažkokia ~8min trukmės versija. Ausys sako, kad jom patinka
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Dar vienas linkas. Tiems kas jo nepazista: 3-os generacijos smuikininkas,cigonas, is Vengrijos. Jo senelis grodavo Vienoje,sako net-paciam Brahmsui su Straussu. Muzikos genijus,groja tik tokia muzika,klasikos neradau nei vieno iraso. Mano manymu, vienas geriausiu smuikininku pasaulyje. Siulyciau ilist taip pat i youtube'a su Roby Lakatos. ten kruva irasu,ivairiausiuose stiliuose.
Comment