Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Serialai
Collapse
X
-
Esu sitcom mėgėjas taigi mėstamiausias visų laikų serialas man be konkurencijos - "F.R.I.E.N.D.S". Nerealus serialas, kad ir kiek kartų serijos matytos gali vis tiek per naujo pažiūrėt - prajuokina kaskart
"How I Met Your Mother" - iš tiesų turi daug panašumų (spoilers) su "Friends", bet taip pat yra savotiškai geras ir visuomet laukiu naujų serijų
"The Big Bang Theory" - taip pat labai geras, įdomus, juokingas serialas, su gerais aktoriais.
"Chuck" - Mažai kam žinomas, bet tikrai geras veiksmo/komedijos žanro serialas (deja, jau pasibaigęs).
Taip pat žiūriu visiem žinomus "House MD" ir (jei juos galima pavadint serialais) "The Simpsons" su "Top Gear"
Yra ir daugiau, bet nereik čia daug plėstis )
Comment
-
Tuputį primiršta tema...
Ką šiuo metu žiūrit? Kokių serialų naujų sezonų labiausiai laukiat?
Aš pradėjau žiūrėt "Vikings". kolkas tik 4 serijos yra, tačiau labai kabina.
Labiausiai laukiu "Game Of Thrones" ir "Breking Bad" naujų sezonų.
Dėja "The Walking Dead" sezonas jau į pabaigą...No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Nors pirmų Kalėjimo Bėglių nežiūrėjau ir siužeta tik grubiai žinau iš žmonos pasakojimų (jai Wentworth Miller iš vis gražiausias vyras pasaulyje), bet pažiūrėjus kartu pirmas 5 min jų prisikėlimo, iš kart užkabino nesveikaiYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
Comment