Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Serialai
Collapse
X
-
Anksčiau žiūrėti Ozas, Sopranai, Babylonas 5
Iš animacinių tai aišku Pietų parkas, Simpsonai plius Futurama. Pastarasis labai užkabliavo ir visi sezonai buvo peržiūrėti per labai trumpą laiką. Rekomenduoju!
Taip pat prieš miegą kartais pasižiūriu CSI (Labiausiai iš jų patinka CSI Las Vegas)
Iš anime serijų, peržiūrėti: Hellsing, Elfen Lied, Onegai Twins, dar keletas kurių jau pavadinimų nelabai ir pamenu
Comment
-
Ziuriu Nekviesta meile ir jei pasiseka Moterys meluoja geriau. Kitaip tariant lietuviski gaminiai kur kas aktualesni. Patikdavo cobra11, bet paaugau siek tiek jau
Apskritai serialai - kvaila ir nekokybiska laiko svaistymo forma.Paskutinis taisė praetor; 2008.02.24, 12:04.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
absoliutūs favoritai, mačiau ne vieną kartą:
kapitonas tenkešas
keturi tankistai ir šuo
17 pavasario akimirkų
kapitono vrungelio nuotykiai
dar pasižiūrėdavau, nes tokia mada buvo:
vergė izaura
turtuoliai irgi verkia
santa barbara
dabar favorituose:
lost ir dexter
bei kai pagaunu per telika: Hausas bei visi CSI
dar vienas mesgtamas buvo:
Gedimino 11Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Šiuo metu visiškai atpratau žiūrėti TV, taip kad nežiūriu jokių serialų, bet kažkada mėgau The X Files, Sopranos, Oz, Kobra 11 ir be abejo South Park. Beje, kažkaip niekas nepaminėjo Dragon Ball Z, aš dėl jo kažkada iš pamokų bėgdavau (rimtai) ir šiaip visi tais laikais buvo pasinešę Štai jų legendinis opening'as, man patinka ta daina:
Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.24, 01:39.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Atsiprasau uz "ne i tema", bet kodel pats pasivadines tokiu nick'u ir su tokiu avataru? Bemaz propaguoji Adebisi veikejo is OZ'o vertybes?No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Atsiprasau uz "ne i tema", bet kodel pats pasivadines tokiu nick'u ir su tokiu avataru? Bemaz propaguoji Adebisi veikejo is OZ'o vertybes?
Adebesi kaip personažas OZ'e, vienas iš keisčiausių kiek man teko matyti....You've got one life! Live it!
Comment
Comment