Parašė rat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Serialai
Collapse
X
-
Labiausiai uzkabines paskutiniu metu serialas " Only fools and horses" , tik turbut niekas is forumieciu daugiau jo neziuriKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Orto Panti Rodyti pranešimąAtvaizdas
Rekomenduoju seriala pavadinimu "Breaking Bad". Jis apie chemijos mokytoja tapusi nusikalteliu.
Nuostabi vaidyba(ypac pagr. aktoriaus) ir istorija. Beje tas pagr aktorius vaidina teva Malcolmas Vidurinysis, tiem kas mate si seriala, turetu but idomu pamatyti ji visiskai kitokioj rolej.Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
-
Hey, puiki naujiena. Nuo šios savaitės pradėjo rodyti naują "Daktaro Hauso" sezoną. Nuo šiol rodys per TV3 22 val. trečiadieniais .
O senųjų sezonų serijas rodys per TV6 23 val. penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Taigi iš viso per savaitę "Daktarą Hausą" rodys keturis kartus per savaitę. Tokiam "Daktaro Hauso" gerbėjui ir mylėtojui, kaip aš, tai tiesiog aukso verta naujienaPaskutinis taisė Ametistas; 2009.09.22, 14:06.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Na, jei esi medikas ir bandai spėlioti, ir jei ten, kas rodoma, atitinka medicininę tiesą, tada tikrai įdomu Aš kaip humanitaras, tame seriale atrandu sau įdomių dalykų: daktaro vidinis konfliktas su savimi, jo filosofija, Hauso bendravimas su aplinkiniais ir jų reakcija. Žinoma, žavi ir jo sukurtas idealus gabumas atspėti ligas. Truputį vaikiška, kai pagalvoji. Nes yra tokia iliuzija, lyg tas Hausas būtų vos ne idealas ir vunderkindas. Bet vis gi man šitas serialas labai patinkawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAtvaizdas
Hey, puiki naujiena. Nuo šios savaitės pradėjo rodyti naują "Daktaro Hauso" sezoną. Nuo šiol rodys per TV3 22 val. trečiadieniais .
O senųjų sezonų serijas rodys per TV6 23 val. penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Taigi iš viso per savaitę "Daktarą Hausą" rodys keturis kartus per savaitę. Tokiam "Daktaro Hauso" gerbėjui ir mylėtojui, kaip aš, tai tiesiog aukso verta naujienaYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAš jau laukiu Daktarėlio atsakymo į šituos postus
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąJAV prasideda serialų sezonai nuo 27 dienos. Laukiam Grey's Anatomy, Family Guy ir American dad!
Dar kam patinka sci-fi su dramos elementais, radau naują serialą pabandymui: Defying gravity. Man patiko, dar gal tik 6 ar 7 serijos išėjusios.
Comment
-
Parašė Orto Panti Rodyti pranešimąAtvaizdas
Rekomenduoju seriala pavadinimu "Breaking Bad". Jis apie chemijos mokytoja tapusi nusikalteliu.
Nuostabi vaidyba(ypac pagr. aktoriaus) ir istorija. Beje tas pagr aktorius vaidina teva Malcolmas Vidurinysis, tiem kas mate si seriala, turetu but idomu pamatyti ji visiskai kitokioj rolej.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNu ką, prasidėjo House`o ir Dexter`io naujausi sezonai ar yra daugiau be manęs, žiūrinčių kiekvieną seriją?
Comment
Comment