Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Savitarnos kasos "IKI bitutė"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė wrm Rodyti pranešimą
    ...pagaliau nereiks kilometrinej eilej stovet norint nusipirkt buteli alaus
    tamsta matyt dar alkoholio nepirkote ir nežinote, kad tam reikalingas pardavėjo patvirtinimas. man teko palaukti, kol pardavėja sugebėjo atsiplėšti nuo pensininko ir brukštelt kortele, kad viskas ok.
    Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė x21 Rodyti pranešimą
      Kazko pagalvojau kad ten tik vienas automatas stovi.... kiek ju ten yra?
      6

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
        tamsta matyt dar alkoholio nepirkote ir nežinote, kad tam reikalingas pardavėjo patvirtinimas. man teko palaukti, kol pardavėja sugebėjo atsiplėšti nuo pensininko ir brukštelt kortele, kad viskas ok.
        Galbūt šią sistemą būtų galima modernizuoti įdiegiant į numatomą e.miestiečio kortelę funkciją, išduodančią jo amžių ir pritaikant tokiems aparatams. Arba, tarkime, funkcija būtų įdiegiama į paplitusias prekybos centrų vartojimo korteles. Informacijos tikslumui užtikrinti, ši informacija būtų įdiegiama su asmens tapatybės dokumento patikrinimu. Taip nebebūtų reikalingas pardavėjos intarpas, eilės, jei tokios atsirastų, judėtų greičiau (ypač, jei likusios pardavėjos užimtos ir negali atlikti savo darbo iškart).

Nors, pats sudvejojau. Pamiršau kortelės naudojimo sąžiningumą, turbūt taip paprastai nepavyktų to įgyvendinti (gal pridedant ir saugos kodą, kurį turėtų surinkti perkantis asmuo nuskenavus kortelę, jo žinojimas i disponavimas juo būtų patikėtas tik kortelės savininkui, o negebėjimas apsaugoti šių duomenų nuo trečiųjų šalių netgi vienaip ar kitaip baustinas?)
        Paskutinis taisė ; 2008.07.10, 19:21.
        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Siandien pagaliau naudojausi ta savitarna. Man patiko ir visalaik jose mokesiu uz prekes. Aisku jei eiliu nebus. O del alkoholio tai, pirkau tris kartus ir tik viena karta "brukstelejo" su kortele

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
            Siandien pagaliau naudojausi ta savitarna. Man patiko ir visalaik jose mokesiu uz prekes. Aisku jei eiliu nebus. O del alkoholio tai, pirkau tris kartus ir tik viena karta "brukstelejo" su kortele
            jo aš vėliau irgi pastebėjau, kad yra toks centrinis pultas prie kurio stovi pardavėja (jei nereikia kokiam vėplai aiškinti ką ir kur reikia paspausti), ir iš jo valdo visas bitutes, t.y. autorizuoja be kortelės brukštelėjimo, tiesiog iš savo pulto.
            Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Užvakar ir aš galų gale išbandžiau bitutę. Nuo tada tiesiog jaučiu pareigą eiti pirkti į tą parduotuvę vien dėl savitarnos kasų .

P.S. Beje, prieš mane, kitoje kasoje pirko garbingo amžiaus moteriškė, kuri nesusidūrė su jokiomis problemomis ir atsiskaitė už pirkinius taip pat greitai kaip ir aš. Tuo tarpu eilėse smirdėjo daugybė gerokai jaunesnių žmonių. Va taip va .
              Paskutinis taisė pauliaK; 2008.07.18, 19:50.

Comment

Na tinkamesnės temos neradau, tai dedu čia.

Prekybininkai idėją pasiskolino iš bankų

Užuot stojus į eilę prie mėsos ar žuvų skyriaus, išsispausdini kuponą, kuriame – tavo eilės numeris. Tokia sistema pradeda veikti parduotuvėse.

Sistema, panaši į veikiančią bankuose, įdiegta „Rimi Hypermarket“ prekybos centre, esančiame sostinės Savanorių prospekte.

Eilės kuponus spausdinantys aparatai įrengti prie 4 skyrių – šviežios mėsos, žuvies, konditerijos ir kulinarijos.

Pirkėjas, norintis įsigyti produktų iš šių skyrių, iš pradžių turi išsispausdinti savo eilės numerio kuponą. Kai nurodytas numeris įsižiebia ekrane, jis gali prieiti prie prekystalio ir paprašyti norimos prekės.

Analogiškos pirkėjų eilių reguliavimo sistemos jau kelerius metus veikia kitose Baltijos šalyse.

Jei eilių reguliavimo sistema pasitvirtins, „Rimi“ ją įrengs ir daugiau savo tinklo parduotuvių Lietuvoje.

Prieš keletą dienų įdiegtą naujovę vilniečiai vertina įvairiai.

„Kasdien čia vaikštome, prie naujovės jau pripratome. Būtinai išsispausdiname talonėlį, net jei ir nebūna eilės“, – sakė greta prekybos centro įsikūrusio automobilių priežiūros centro darbuotojas Aleksandras.

„Primena banką. Keista, bet įdomu“, – šypsodamasis kalbėjo pirmą kartą parduotuvėje pirkėjų srauto reguliavimo sistemos įrenginį išvydęs ir eilės talonėlį išsispausdinęs vilnietis Audrius Marcinkus.

„Nesąmonė – juk nuo to kils dar didesnė sumaištis, stumdysis su tais talonais. Kam to reikia? Juk atsistoji į eilę, ir viskas aišku“, – skeptiškai naujovę vertino pirkėjas Kęstas.

lrytas.lt

Gal kas jau bandėte? Samonė/nesamonė? Aš tai kolkas nepagaunu, kame čia kampas.
                gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                  Na tinkamesnės temos neradau, tai dedu čia.

Prekybininkai idėją pasiskolino iš bankų

Užuot stojus į eilę prie mėsos ar žuvų skyriaus, išsispausdini kuponą, kuriame – tavo eilės numeris. Tokia sistema pradeda veikti parduotuvėse.

Sistema, panaši į veikiančią bankuose, įdiegta „Rimi Hypermarket“ prekybos centre, esančiame sostinės Savanorių prospekte.

Eilės kuponus spausdinantys aparatai įrengti prie 4 skyrių – šviežios mėsos, žuvies, konditerijos ir kulinarijos.

Pirkėjas, norintis įsigyti produktų iš šių skyrių, iš pradžių turi išsispausdinti savo eilės numerio kuponą. Kai nurodytas numeris įsižiebia ekrane, jis gali prieiti prie prekystalio ir paprašyti norimos prekės.

Analogiškos pirkėjų eilių reguliavimo sistemos jau kelerius metus veikia kitose Baltijos šalyse.

Jei eilių reguliavimo sistema pasitvirtins, „Rimi“ ją įrengs ir daugiau savo tinklo parduotuvių Lietuvoje.

Prieš keletą dienų įdiegtą naujovę vilniečiai vertina įvairiai.

„Kasdien čia vaikštome, prie naujovės jau pripratome. Būtinai išsispausdiname talonėlį, net jei ir nebūna eilės“, – sakė greta prekybos centro įsikūrusio automobilių priežiūros centro darbuotojas Aleksandras.

„Primena banką. Keista, bet įdomu“, – šypsodamasis kalbėjo pirmą kartą parduotuvėje pirkėjų srauto reguliavimo sistemos įrenginį išvydęs ir eilės talonėlį išsispausdinęs vilnietis Audrius Marcinkus.

„Nesąmonė – juk nuo to kils dar didesnė sumaištis, stumdysis su tais talonais. Kam to reikia? Juk atsistoji į eilę, ir viskas aišku“, – skeptiškai naujovę vertino pirkėjas Kęstas.

lrytas.lt

Gal kas jau bandėte? Samonė/nesamonė? Aš tai kolkas nepagaunu, kame čia kampas.
                  Prieš metus buvau Ispanijoje, Extremaduros provincijoje, Caseres mieste. Ten prekybos centruose tokie talonėliai jau įprastas dalykas, ispanai net stebėjosi mano nuostaba. Tarp kitko, ten eilės prie skyrių taip pat retai būna.
                  I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                  Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                    Prieš metus buvau Ispanijoje, Extremaduros provincijoje, Caseres mieste. Ten prekybos centruose tokie talonėliai jau įprastas dalykas, ispanai net stebėjosi mano nuostaba. Tarp kitko, ten eilės prie skyrių taip pat retai būna.
                    Pats rašai, kad eilės retai būna, tai kam tas talonėlis? Kur jūs randate tas eiles pas mus? Kad stovi max 3-4 žmonės, tai ar čia eilė? O dabar gaunasi, kad atsispausdini eilės talonėlį ir stoji į eilę . Didžiausia bėda yra prie kasų.
                    Na teoriškai tai aš čia jokios logikos nematau, gal praktiškai ir kitaip yra.
                    gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                      Pats rašai, kad eilės retai būna, tai kam tas talonėlis? Kur jūs randate tas eiles pas mus? Kad stovi max 3-4 žmonės, tai ar čia eilė? O dabar gaunasi, kad atsispausdini eilės talonėlį ir stoji į eilę . Didžiausia bėda yra prie kasų.
                      Na teoriškai tai aš čia jokios logikos nematau, gal praktiškai ir kitaip yra.
                      Kema, bet būtent TAI aš ir norėjau pasakyti.

Comment

Skamba įdomiai, tik kad toje vietoje niekad nebūnu, bet kaip nors reiks nusigaut prie progos, kad išbandyt naujovę .

Comment

Logikos čia galbūt ir yra kažkiek. Tarkim, pats esu kelis kartus susidūręs su situacija, kai ten kokios mėsos prekystalis yra ilgas, jį aptarnauja viena pardavėja, nu ir ateini, atsistoji maždaug toj vietoj, kur pardavėja kątik buvo, o ji tuo metu nuvaro kur nors į kitą galą kokio faršo kam nors įdėt. Ir kol ji ten kuičiasi, prie jos jau prieina dar kokie 2-3 klientai ir prašo ko nors, kad ir iš kito prekystalio galo. O aš, norėdamas kokios nors kiaulienos nugarinės taip ir stoviu ties prekystalio viduriu, tikėdamasis, kad kada nors ir prie manęs prieis

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                            Logikos čia galbūt ir yra kažkiek. Tarkim, pats esu kelis kartus susidūręs su situacija, kai ten kokios mėsos prekystalis yra ilgas, jį aptarnauja viena pardavėja, nu ir ateini, atsistoji maždaug toj vietoj, kur pardavėja kątik buvo, o ji tuo metu nuvaro kur nors į kitą galą kokio faršo kam nors įdėt. Ir kol ji ten kuičiasi, prie jos jau prieina dar kokie 2-3 klientai ir prašo ko nors, kad ir iš kito prekystalio galo. O aš, norėdamas kokios nors kiaulienos nugarinės taip ir stoviu ties prekystalio viduriu, tikėdamasis, kad kada nors ir prie manęs prieis
                            Bėda yra darbuotojų trūkume (tiksliau taupyme). Na bet ką išspręs tas bilietukas? Vienam prireiks faršo, tada su pardavėja lekia abu į vitrinos galą, kitam tos šoninės, tada abu lekia į kitą galą, o juk pardavėjos kojos irgi ne valdiškos, dėvisi . O dabar, susirinko grupelė žmonių prie faršo, kartą nulėkė, visus aptarnavo ir vėl grįžo prie šoninės.
                            gera gyventi gerai

Comment

Jo jo ten geras su tais cekiukais
                              o del savitarnos kasu.. nerealus dalykas, atradimas, greiciau tokiu kur daugiau smagu naudotis jomis ir patogu

Comment

Parašė rimantasg Rodyti pranešimą
                                Jo jo ten geras su tais cekiukais
                                o del savitarnos kasu.. nerealus dalykas, atradimas, greiciau tokiu kur daugiau smagu naudotis jomis ir patogu
                                Jei labai smagu dirbti kasininku, tai gal juo ir įsidarbink? Greitis tame čia, kad tik nedaugelis jomis naudojasi, nes jei visos tokios kasos būtų neįsivaiduoju kokios eilė susidarytų, nes paprasti pirkėjai niekada taip greit savęs neapsitarnaus kaip įgudusios kasininkės, kurios šį darbą dirba.
                                Flickr

Comment

Turbūt jau daugelis žinote, kad savitarnos kasos jau yra ir veikia Vilniaus AKROPOLYJE (jų yra 4). Kalba Giedriaus ir Astos Masalskių balsais Anksčiau buvo minėta, kad tokių kasų atsiradimą planuoja ir RIMI, tačiau pats jų šiame prekybos operatoriaus tinkle dar nepastebėjau.

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                    Turbūt jau daugelis žinote, kad savitarnos kasos jau yra ir veikia Vilniaus AKROPOLYJE (jų yra 4). Kalba Giedriaus ir Astos Masalskių balsais Anksčiau buvo minėta, kad tokių kasų atsiradimą planuoja ir RIMI, tačiau pats jų šiame prekybos operatoriaus tinkle dar nepastebėjau.
                                    Savitarnos kasos taip pat yra ir Šiaulių Akropolio Maximoje. Kaune bent artimiausiais mėnesiais dar tikrai neplanuojama įrengti. O kalbant apie IKI savitarnos kasas, tai man jos patinka. Kaune kol kas žinau tik vieną IKI su savitarnos kasomis.
                                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                      Savitarnos kasos taip pat yra ir Šiaulių Akropolio Maximoje. Kaune bent artimiausiais mėnesiais dar tikrai neplanuojama įrengti. O kalbant apie IKI savitarnos kasas, tai man jos patinka. Kaune kol kas žinau tik vieną IKI su savitarnos kasomis.
                                      Yra Žemaičių plento IKI ir Lukšio gatvės IKI.

Comment

Lukšio g. IKI žinojau, nes ten lankausi, o Žemaičių pl. nežinojau. Reikės gal kada ir ten užmest akį
                                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

netraukia manes tos savitarnos kasos, dar pats matai kasininko darba dirbsiu. Plius profesionalus kasininkas visa tai atlieka greiciau nei megejas pirkejas

Comment

Working...
                                          X