Parašė wrm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savitarnos kasos "IKI bitutė"
Collapse
X
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąKazko pagalvojau kad ten tik vienas automatas stovi.... kiek ju ten yra?
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimątamsta matyt dar alkoholio nepirkote ir nežinote, kad tam reikalingas pardavėjo patvirtinimas. man teko palaukti, kol pardavėja sugebėjo atsiplėšti nuo pensininko ir brukštelt kortele, kad viskas ok.
Nors, pats sudvejojau. Pamiršau kortelės naudojimo sąžiningumą, turbūt taip paprastai nepavyktų to įgyvendinti (gal pridedant ir saugos kodą, kurį turėtų surinkti perkantis asmuo nuskenavus kortelę, jo žinojimas i disponavimas juo būtų patikėtas tik kortelės savininkui, o negebėjimas apsaugoti šių duomenų nuo trečiųjų šalių netgi vienaip ar kitaip baustinas?)Paskutinis taisė Aš; 2008.07.10, 19:21.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąSiandien pagaliau naudojausi ta savitarna. Man patiko ir visalaik jose mokesiu uz prekes. Aisku jei eiliu nebus. O del alkoholio tai, pirkau tris kartus ir tik viena karta "brukstelejo" su korteleSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Užvakar ir aš galų gale išbandžiau bitutę. Nuo tada tiesiog jaučiu pareigą eiti pirkti į tą parduotuvę vien dėl savitarnos kasų .
P.S. Beje, prieš mane, kitoje kasoje pirko garbingo amžiaus moteriškė, kuri nesusidūrė su jokiomis problemomis ir atsiskaitė už pirkinius taip pat greitai kaip ir aš. Tuo tarpu eilėse smirdėjo daugybė gerokai jaunesnių žmonių. Va taip va .Paskutinis taisė pauliaK; 2008.07.18, 19:50.
Comment
-
Na tinkamesnės temos neradau, tai dedu čia.
Prekybininkai idėją pasiskolino iš bankų
Užuot stojus į eilę prie mėsos ar žuvų skyriaus, išsispausdini kuponą, kuriame – tavo eilės numeris. Tokia sistema pradeda veikti parduotuvėse.
Sistema, panaši į veikiančią bankuose, įdiegta „Rimi Hypermarket“ prekybos centre, esančiame sostinės Savanorių prospekte.
Eilės kuponus spausdinantys aparatai įrengti prie 4 skyrių – šviežios mėsos, žuvies, konditerijos ir kulinarijos.
Pirkėjas, norintis įsigyti produktų iš šių skyrių, iš pradžių turi išsispausdinti savo eilės numerio kuponą. Kai nurodytas numeris įsižiebia ekrane, jis gali prieiti prie prekystalio ir paprašyti norimos prekės.
Analogiškos pirkėjų eilių reguliavimo sistemos jau kelerius metus veikia kitose Baltijos šalyse.
Jei eilių reguliavimo sistema pasitvirtins, „Rimi“ ją įrengs ir daugiau savo tinklo parduotuvių Lietuvoje.
Prieš keletą dienų įdiegtą naujovę vilniečiai vertina įvairiai.
„Kasdien čia vaikštome, prie naujovės jau pripratome. Būtinai išsispausdiname talonėlį, net jei ir nebūna eilės“, – sakė greta prekybos centro įsikūrusio automobilių priežiūros centro darbuotojas Aleksandras.
„Primena banką. Keista, bet įdomu“, – šypsodamasis kalbėjo pirmą kartą parduotuvėje pirkėjų srauto reguliavimo sistemos įrenginį išvydęs ir eilės talonėlį išsispausdinęs vilnietis Audrius Marcinkus.
„Nesąmonė – juk nuo to kils dar didesnė sumaištis, stumdysis su tais talonais. Kam to reikia? Juk atsistoji į eilę, ir viskas aišku“, – skeptiškai naujovę vertino pirkėjas Kęstas.
lrytas.lt
Gal kas jau bandėte? Samonė/nesamonė? Aš tai kolkas nepagaunu, kame čia kampas.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa tinkamesnės temos neradau, tai dedu čia.
Prekybininkai idėją pasiskolino iš bankų
Užuot stojus į eilę prie mėsos ar žuvų skyriaus, išsispausdini kuponą, kuriame – tavo eilės numeris. Tokia sistema pradeda veikti parduotuvėse.
Sistema, panaši į veikiančią bankuose, įdiegta „Rimi Hypermarket“ prekybos centre, esančiame sostinės Savanorių prospekte.
Eilės kuponus spausdinantys aparatai įrengti prie 4 skyrių – šviežios mėsos, žuvies, konditerijos ir kulinarijos.
Pirkėjas, norintis įsigyti produktų iš šių skyrių, iš pradžių turi išsispausdinti savo eilės numerio kuponą. Kai nurodytas numeris įsižiebia ekrane, jis gali prieiti prie prekystalio ir paprašyti norimos prekės.
Analogiškos pirkėjų eilių reguliavimo sistemos jau kelerius metus veikia kitose Baltijos šalyse.
Jei eilių reguliavimo sistema pasitvirtins, „Rimi“ ją įrengs ir daugiau savo tinklo parduotuvių Lietuvoje.
Prieš keletą dienų įdiegtą naujovę vilniečiai vertina įvairiai.
„Kasdien čia vaikštome, prie naujovės jau pripratome. Būtinai išsispausdiname talonėlį, net jei ir nebūna eilės“, – sakė greta prekybos centro įsikūrusio automobilių priežiūros centro darbuotojas Aleksandras.
„Primena banką. Keista, bet įdomu“, – šypsodamasis kalbėjo pirmą kartą parduotuvėje pirkėjų srauto reguliavimo sistemos įrenginį išvydęs ir eilės talonėlį išsispausdinęs vilnietis Audrius Marcinkus.
„Nesąmonė – juk nuo to kils dar didesnė sumaištis, stumdysis su tais talonais. Kam to reikia? Juk atsistoji į eilę, ir viskas aišku“, – skeptiškai naujovę vertino pirkėjas Kęstas.
lrytas.lt
Gal kas jau bandėte? Samonė/nesamonė? Aš tai kolkas nepagaunu, kame čia kampas.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPrieš metus buvau Ispanijoje, Extremaduros provincijoje, Caseres mieste. Ten prekybos centruose tokie talonėliai jau įprastas dalykas, ispanai net stebėjosi mano nuostaba. Tarp kitko, ten eilės prie skyrių taip pat retai būna.
Na teoriškai tai aš čia jokios logikos nematau, gal praktiškai ir kitaip yra.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąPats rašai, kad eilės retai būna, tai kam tas talonėlis? Kur jūs randate tas eiles pas mus? Kad stovi max 3-4 žmonės, tai ar čia eilė? O dabar gaunasi, kad atsispausdini eilės talonėlį ir stoji į eilę . Didžiausia bėda yra prie kasų.
Na teoriškai tai aš čia jokios logikos nematau, gal praktiškai ir kitaip yra.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Logikos čia galbūt ir yra kažkiek. Tarkim, pats esu kelis kartus susidūręs su situacija, kai ten kokios mėsos prekystalis yra ilgas, jį aptarnauja viena pardavėja, nu ir ateini, atsistoji maždaug toj vietoj, kur pardavėja kątik buvo, o ji tuo metu nuvaro kur nors į kitą galą kokio faršo kam nors įdėt. Ir kol ji ten kuičiasi, prie jos jau prieina dar kokie 2-3 klientai ir prašo ko nors, kad ir iš kito prekystalio galo. O aš, norėdamas kokios nors kiaulienos nugarinės taip ir stoviu ties prekystalio viduriu, tikėdamasis, kad kada nors ir prie manęs prieis
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąLogikos čia galbūt ir yra kažkiek. Tarkim, pats esu kelis kartus susidūręs su situacija, kai ten kokios mėsos prekystalis yra ilgas, jį aptarnauja viena pardavėja, nu ir ateini, atsistoji maždaug toj vietoj, kur pardavėja kątik buvo, o ji tuo metu nuvaro kur nors į kitą galą kokio faršo kam nors įdėt. Ir kol ji ten kuičiasi, prie jos jau prieina dar kokie 2-3 klientai ir prašo ko nors, kad ir iš kito prekystalio galo. O aš, norėdamas kokios nors kiaulienos nugarinės taip ir stoviu ties prekystalio viduriu, tikėdamasis, kad kada nors ir prie manęs prieisgera gyventi gerai
Comment
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimąJo jo ten geras su tais cekiukais
o del savitarnos kasu.. nerealus dalykas, atradimas, greiciau tokiu kur daugiau smagu naudotis jomis ir patogu
Comment
-
Turbūt jau daugelis žinote, kad savitarnos kasos jau yra ir veikia Vilniaus AKROPOLYJE (jų yra 4). Kalba Giedriaus ir Astos Masalskių balsais Anksčiau buvo minėta, kad tokių kasų atsiradimą planuoja ir RIMI, tačiau pats jų šiame prekybos operatoriaus tinkle dar nepastebėjau.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTurbūt jau daugelis žinote, kad savitarnos kasos jau yra ir veikia Vilniaus AKROPOLYJE (jų yra 4). Kalba Giedriaus ir Astos Masalskių balsais Anksčiau buvo minėta, kad tokių kasų atsiradimą planuoja ir RIMI, tačiau pats jų šiame prekybos operatoriaus tinkle dar nepastebėjau.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąSavitarnos kasos taip pat yra ir Šiaulių Akropolio Maximoje. Kaune bent artimiausiais mėnesiais dar tikrai neplanuojama įrengti. O kalbant apie IKI savitarnos kasas, tai man jos patinka. Kaune kol kas žinau tik vieną IKI su savitarnos kasomis.
Comment
-
Lukšio g. IKI žinojau, nes ten lankausi, o Žemaičių pl. nežinojau. Reikės gal kada ir ten užmest akįwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment