Parašė Maalinauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savitarnos kasos "IKI bitutė"
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
tai kad visad sąnaudas ant klientu perkelia, arba darbo prasme kaip dabar arba kaina, jei auomatinių durų parduotuvei nėra čia irgi kaštai, tai ir čia tas pats, bet dėl durų niekas nesipiktina.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liootas Rodyti pranešimąNa ir pripažinkime, kad IKI savitarnų sistema dažnai tiesiog stringa, aibė problemų su svarstyklėmis. Turbūt prasčiausia savitarna iš visų parduotuvių
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
IMHO jei tu parduotuvei kainuoji mažiau, tai ir mokėti turėtum mažiau. Dabar taip gaunasi, kad aš, mažiau išlaidų parduotuvei kainuojantis klientas, moku tik pat kaip ir tas, kuris perkasi standartinėje kasoje, kur darbuotojui turi būti mokamas atlyginimas, t.y. savo sąskaita subsiduoju tuos kitus klientus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimąNes turbūt savitarnos kasų įrengimas ir priežiūra nieko nekainuoja?
Parašė evil Rodyti pranešimąAsmeniškai savitarnos kasos man privalumas, kadangi nereik laukt eilėj arba laukti trumpiau nei prie įprastinių kasų.
Parašė evil Rodyti pranešimąIr dar džiugu kai jose negalima grynais atsiskaityti
- 2 patinka
Comment
-
IMHO jei tu parduotuvei kainuoji mažiau, tai ir mokėti turėtum mažiau. Dabar taip gaunasi, kad aš, mažiau išlaidų parduotuvei kainuojantis klientas, moku tik pat kaip ir tas, kuris perkasi standartinėje kasoje, kur darbuotojui turi būti mokamas atlyginimas, t.y. savo sąskaita subsiduoju tuos kitus klientus.
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimąNa pripažinkite, nereikia ilgai laukti eilėje tik dėl to kad parduotuvė taupo - jei įprastų kasų būtų tiek pat kiek savitarnos, laukti ilgiau irgi nereikėtų
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąkasininkių nebėra beveik kur būtų vien tik kasininkės, todėl jei jūs einat į savitarna vadinasi darbuotojas eina kokį arbūzą pjauti ar tortą, kuri jūs irgi perkat, kuris tikėtina pigesnis nes to metu darbuotojui nereik kasoje dirbti..
Parašė Stadionas Rodyti pranešimątada būtų produktai brangesni bet vis tiek jūs to nežinotumėt
Comment
-
Nesuprantu to pasipiktinimo savitarnos kasomis.
Savo laiku, kai atsirado galimybė Statoile pačiam įsipilti degalų man labai patiko. Kai parduotuvėse nebereikėjo pasakoti pardavėjai kurių sausainių ir kiek nori, tai irgi man patiko. Kai atsirado galimybė pirkti lėktuvo bilietus ne per kelionių agentūrą, o pačiam internete peržiūrėti visus variantus ir išsirinkti, man irgi patiko.
Tai pačiam įsidėti degalų šlangą į mašiną ne problema, pačiam įsidėti sausainius į vežimą ne problema, lėktuvo bilietus nusipirkti ne problema, tai taip pat ir bar kodą kasoje nuskanuoti ne problema. Svarbiausia viskas vyksta greitai, be eilės ir nereikia dealinti su žmonėmis.
P.s. aišku alkoholi stengiuosi nepirkti savitarnoje, nes labai jau nesmagu eiti ieškoti kažkokio darbuotojo amžiaus patvirtinimui.
- 2 patinka
Comment
-
Kainuoja, bet mažiau nei įprastinių kasų (įskaitant darbuotojų atlyginimus).
Na pripažinkite, nereikia ilgai laukti eilėje tik dėl to kad parduotuvė taupo - jei įprastų kasų būtų tiek pat kiek savitarnos, laukti ilgiau irgi nereikėtų
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimąIKI Bitutėje galima, yra kasos kur galima naudoti grynus. Kas kartais būna patogu, kai pvz reikia išnaudoti saują smulkių, kurią tetulė įprastoje kasoje pusvalandį skaičiuotų.
Comment
-
Taip, bet tas arbūzas tampa pigesnis visiems pirkėjams, nepriklausomai nuo to, kokia kasa jie naudojasi. Mano darbo savitarnos kasoje sąskaita.
Čia tai taip. Bet mes gi kalbėjome apie greitį, ne?
Comment
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimąNesuprantu to pasipiktinimo savitarnos kasomis.
Comment
-
Jei čia skirta man, tai aš nei trupučio nesipiktinu. Pats naudojuosi tik savitarnos kasomis - čia yra akivaizdžiai win-win dalykas, mažinantis kainas parduotuvėje. Aš tik hipotetiškai samprotauju, kad jeigu tavęs aptarnavimas parduotuvėje kainuoja mažiau (tavo rankų darbo sąskaita), būtų logiška, jei gautum kažkokią, kad ir simbolinę, nuolaidą. Vien kaip paskatinimą daugiau žmonių naudotis savitarnos kasomis.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Atvažiuojate į parduotuvę, prisikraunate pilną vežimą ir einate į savitarnos kasą?
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
Atvažiuojate į parduotuvę, prisikraunate pilną vežimą ir einate į savitarnos kasą? Aš nesu toks psichologiškai stiprus ir tokiu atveju einu į normalią kasą. O einant nusipirkti kelių daiktų - aišku, einu į savitarną, nes taip tiesiog greičiau ir paprasčiau.
Comment
-
Atvažiuojate į parduotuvę, prisikraunate pilną vežimą ir einate į savitarnos kasą? Aš nesu toks psichologiškai stiprus ir tokiu atveju einu į normalią kasą. O einant nusipirkti kelių daiktų - aišku, einu į savitarną, nes taip tiesiog greičiau ir paprasčiau.
Comment
-
Savitarnos kasas labai mėgstu. Problema tik tada, kai jos stringa. Vienas atvejis, kai jos stringa, tai perkant itin lengvas smulkias prekes, kurių nesugeba pasverti. Antras atvejis, kai strigo “Bitutė”, buvo liečiamojo ekrano nereagavimas. Trečias atvejis — blogai užklijuotas arba per smulkus brūkšninis kodas.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąGreičiau snaigutės iš tų laikų kai tai dar nebuvo madoj. Nu nes labai didelė psichologinė trauma jei savitarnos kasoj kažkas nenusiskanuoja.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
Comment