Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje 2 (galite reikšti įvairiais nuomones, o ne tik oficialiąją)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
    Nepaisant to, kad čia pilstoma iš tuščio į kiaurą ir vadovaujamasi emocijomis, nei racionalia mintim, siūlau pamastyti, kas tuos vaikus atiduoda į vaikų namus, kas tuos vaikus marina badu, kas tuos vaikus prievartauja ir kitaip engia? Tad apie kokias "normalias" sąlygas ir "normalias" šiemas kalbate? O kiek vaikų auga su vienu iš tėvų? Ir dėl to didžiajai daliai visuomenės galvos neskauda? Jei dabar vaikų namuose augančiam vaikui būtų duotas šansas pasirinkti ar likti vaikų namuose ar augti su dviem mamytėm arba dviem tėtukais, manyčiau, kad vaikų namų jis tikrai nepasirinktų.
    Labai įdomūs argumentai. Tik kodėl klausimas "statomas taip kreivai"? Rinkis: alkoholikai tevai, vaikų namai arba homoseksualai. Kodėl nepasiūloma: tradicinė šeima, vaikų namai arba homoseksualai? Lyginatės (čia ne tau Perfect taikau) su degradais, tai kaip jus tada pavadinti? O kur vaiko teisės? Jei jis dar nesuvokia ir negali apsispresti, tai turėtų visuomenė tai nuspresti. Čia neeksperimentiniai triušiai, čia vaikai jau ir taip patyrę traumą. Tiesa pasakius, nesu susidūręs asmeniškai su įsivaikinimu, bet esu girdėjęs ir skaitęs, kokius kryžiaus kelius reikia praeiti normaliai porai (vyras + moteris), norint įsivaikinti. Įdomu būtų sužinoti, kokie šansai vienišam vyrui būtų įsivaikinti?
    Na čia dar laukia skandalai ant visos Europos, kai "vaivorykštinė" porelė bus pravaryta iš įvaikinimo įstaigos.

to amiko: o kodėl mums nediskutuoti? Įdėjau įvykių eiliškumą iki ko priėjome su tolerancija. Per daug tylėjom ir linkčiojom galvom.
    gera gyventi gerai

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      Nieko ten neirodyta. O tiktai pripazinta, kad tai ne iskrypimas, bet ne del to, kad tai nera iskrypimas, bet tik is pagarbos zmonems, nes per didelis nepasitenkinimas kiltu. Sitoj vietoj tinka tas sitoj temoj jau minetas posakis apie Kiaule ir baznycia...
      O igimtumas ir issigimimas siuo atveju ne vienas ir tas pats?
      Nu jei tau tas pats, tai ką jau man tau aiškint, vyresniam Nors iš tikrųjų tai visiškai skirtingi žodžiai. "Išsigimimas" - gimimas neįprastam, su liga, sindromu ar organizmo "defektu". Išsigimimams priskiriami itin reti atvejai, taigi net homoseksualizmo nebūtų galima priskirti išsigimimui, nes 10proc. - tai jau ne išsigimimas. Beje, homoseksualizmas negali būti priskiriamas gamtos anomalijai, nes gamtoje yra ir daugiau homoseksualių organizmų, ne tik žmonių.
      "Įgimtumas" - tai tam tikrų savybių turėjimas jau nuo gimimo, įgijimas - tai tam tikrų savybių įgijimas gyvenimo eigoje. Aš tikrai nenoriu ir neturiu nei tiek nervų, nei jėgų, kad vėl kiekvienam, kaip mažam vaikui, aiškinčiau kas yra kas, tiesiog, pabendrautumėte su keletu homoseksualų ilgėliau ir suprastumėte, kad ir mes turim širdį, ir mes mokam mylėt. Daugiau nieko neprikaišiosiu, paskui mano komentaras taps banalybe. Kiekvienas turim teisę turėt savo nuomonę ir jei nesat netolerantiški homoseksualizmui - tebūnie. Tačiau svarbiausia, kad netolerancija neišaugtų į neapykantą, persekiojimą, fizinę ar moralinę jėgą ir pan. dalykus, už kuriuos yra baudžiama. Tolerancijos vieni kitiems.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
        Nu jei tau tas pats, tai ką jau man tau aiškint, vyresniam Nors iš tikrųjų tai visiškai skirtingi žodžiai. "Išsigimimas" - gimimas neįprastam, su liga, sindromu ar organizmo "defektu". Išsigimimams priskiriami itin reti atvejai, taigi net homoseksualizmo nebūtų galima priskirti išsigimimui, nes 10proc. - tai jau ne išsigimimas. Beje, homoseksualizmas negali būti priskiriamas gamtos anomalijai, nes gamtoje yra ir daugiau homoseksualių organizmų, ne tik žmonių.
        "Įgimtumas" - tai tam tikrų savybių turėjimas jau nuo gimimo, įgijimas - tai tam tikrų savybių įgijimas gyvenimo eigoje. Aš tikrai nenoriu ir neturiu nei tiek nervų, nei jėgų, kad vėl kiekvienam, kaip mažam vaikui, aiškinčiau kas yra kas, tiesiog, pabendrautumėte su keletu homoseksualų ilgėliau ir suprastumėte, kad ir mes turim širdį, ir mes mokam mylėt. Daugiau nieko neprikaišiosiu, paskui mano komentaras taps banalybe. Kiekvienas turim teisę turėt savo nuomonę ir jei nesat netolerantiški homoseksualizmui - tebūnie. Tačiau svarbiausia, kad netolerancija neišaugtų į neapykantą, persekiojimą, fizinę ar moralinę jėgą ir pan. dalykus, už kuriuos yra baudžiama. Tolerancijos vieni kitiems.
        Tas tavo aiskinimas kas yra kas, tera tik saves apgaudinejamas.
        Tie tavo 10%(nors as smarkiai abejoju ar ju tiek daug yra) nieko neparodo. Jeigu tai butu normalu, tai tokiu zmoniu butu arti 50%, t.y. kas antras. Jau net nekalbant apie kitus daugiau nei akivaizdzius neatitikimus...

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
          Hah, įsivaizduoju situaciją, mažą berniuką vos gimusį motina atiduoda į vaiknamį, jis visa savo gyvenima kasdieną ir kasnaktį galvoja kaip norėtų turėti bent mamytę kuri jį mylėtų.Ir vieną dieną jam praneša kad jį pagaliau kažkas nori įsivaikinti.Vaikas apsidžiaugia, apsiašaroja, o kai pagaliau ateina laikas susipažinti su mamyte ir tėveliu, iškyla jam klausimas - o kur mamytė ? Ir pasakykit jūs man kad tokio vaiko pasaulėžiūra išsivystys normali...
          Jei jį užaugint gerą, dorą pilietį - kodėl gi ne. Be to, įsivaikinus vaiką, šeima reguliariai kontroliuojama ir stebimi pokyčiai. Jei pastebima, kad vaikui ten negerai, galima situaciją pataisyti. Manau vaikas, užaugęs tvarkingoj, pareigingoj, sąžiningoj, doroj šeimoj, vaikas nebus suluošinamas, lyginant iš kur jis prieš tai pateko į vaikų namus. Mano nuomone, šeimos, kurios atsisako vaiko ir šis patenka į vaikų globos namus, turėtų įsivaikinusioms šeimoms mokėti pinigus, už jų biologinio vaiko priežiūrą (principas panašus į alimentus).
          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Siūlau visiems prieštaraujantiems sukurti "normalias" šeimas ir įsivaikinti po vieną vaikiuką Tada piktiesiems gėjams paprasčiausiai jų neužteks !
            Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Tas tavo aiskinimas kas yra kas, tera tik saves apgaudinejamas.
              Tie tavo 10%(nors as smarkiai abejoju ar ju tiek daug yra) nieko neparodo. Jeigu tai butu normalu, tai tokiu zmoniu butu arti 50%, t.y. kas antras. Jau net nekalbant apie kitus daugiau nei akivaizdzius neatitikimus...
              Nežinau kodėl procentas nėra toks didelis, tačiau žinau, kad yra ir aklųjų, neįgaliųjų ar kitų ligonių, kurių procentas mažesnis, bet jie iškrypėliais ar nesveikais nevadinami. Kažkodėl jūsų paklausus kodėl homoseksualai vadinami iškrypėliais, jūs argumentuojat morale, tačiau pats taip ir nesuprantu kur jūs atrandate moralinių nuosmukių? Beje, aiškini man, kad save apgaudinėju, pats manęs nepažinodamas ir nieko daugiau apie mane nežinodamas. Patikėk, jei jau būčiau toks blogas, tai nei mama, nei tėtis manęs nemylėtų.

Comment

Nežinau kodėl procentas nėra toks didelis, tačiau žinau, kad yra ir aklųjų, neįgaliųjų ar kitų ligonių, kurių procentas mažesnis, bet jie iškrypėliais ar nesveikais nevadinami. Kažkodėl jūsų paklausus kodėl homoseksualai vadinami iškrypėliais, jūs argumentuojat morale, tačiau pats taip ir nesuprantu kur jūs atrandate moralinių nuosmukių? Beje, aiškini man, kad save apgaudinėju, pats manęs nepažinodamas ir nieko daugiau apie mane nežinodamas. Patikėk, jei jau būčiau toks blogas, tai nei mama, nei tėtis manęs nemylėtų.

O tu nori pasakyt, kad aklieji, kurtieji invalidai vezimeliuose ir visi kiti dziaugiasi tokie budami ir nenoretu pasveikt? O taip kaip jie vadinami sveikais gal, tuo tikslu, kad gejai turetu aceit argumenta save pagrist?
                O apie iskrypimo esme, tai net nenoriu rasyt, perdaug slykstu.
                As nesakiau, kad tu blogas.

Comment

O tu nori pasakyt, kad aklieji, kurtieji invalidai vezimeliuose ir visi kiti dziaugiasi tokie budami ir nenoretu pasveikt? O taip kaip jie vadinami sveikais gal, tuo tikslu, kad gejai turetu aceit argumenta save pagrist?
                  O apie iskrypimo esme, tai net nenoriu rasyt, perdaug slykstu.
                  Žinoma nori būt sveiki, o tu manai homoseksualai, supratę apie save paauglystėje, nenorėjo pasikeist??? Kas tau šlykštu? Pagalvot apie du/dvi besibučiuojančius (-ias) ar besimylinčius (-ias) vaikinus/merginas? Šlykštu - tai nežiūrėk, neskanu - tai nevalgyk, nekvepia - neuostyk ir t.t.

O apie mano blogumą. Supranti, kai tiek daug žmonių taip atsiliepia apie gėjus, o pats kai esu toks, tai tikrai nemaloniai pasijuntu, todėl ir imu galvot koks aš blogas, kartais ir nusižudyt norėdavosi anksčiau, bet dabar jau esu gerokai stipresnis.

Comment

Žinoma nori būt sveiki, o tu manai homoseksualai, supratę apie save paauglystėje, nenorėjo pasikeist??? Kas tau šlykštu? Pagalvot apie du/dvi besibučiuojančius (-ias) ar besimylinčius (-ias) vaikinus/merginas? Šlykštu - tai nežiūrėk, neskanu - tai nevalgyk, nekvepia - neuostyk ir t.t.
                    Tai jeigu tu norejai pasikeist, kodel dabar nebenori ir aiskini, kad tokiu buti yra normalu?
                    Del slykstumo tai as tik paaiskinau, kad net nesinori rasyt iskyrpeliskumo pagrindimo, nes per daug slykstu.

Comment

Po trejų bandymo pasikeist metų, nuleidau rankas ir gyvenu toliau. Turėjęs keletą merginų, bandęs su jomis pasimylėt, supratau, kad tai ne man ir, kad nenoriu gyventi apsimetėliškai. O visuomenė, spausdama homoseksualus su netolerantišku požiūriu, skatina nemažai gėjų pasirinkti gyvenimą su moterimi, po kelerių metų susilaukę vaikų, jie išsiskiria, nes žmogus viso gyvenimo negali ištempti meluodamas, o santuokos metu jis tikrai buvo neištikimas. Aš tokio gyvenimo nenoriu, jau geriau neapsimetinėt man ir negadint kitam gyvenimo. Bet aš jau tau pasakoju vieną per tą patį, daug ką pasakiau ankstesnėje temoje, šioje nusprendžiau nediskutuot, tik sunku susilaikyt, kai turiu daug ką pasakyt ar papasakot iš patirties ir iš žinojimo ar patyrimo Na tik pabaigai - gal dauguma visuomenės ir priešiškai nusiteikę, gal manot, kad homoseksualai kesinasi į jūsų ar net pasaulio (siaubas, kiek tik prigalvojat iš tos baimės ir nežinojimo), bet galiu pasakyt, kad esam paprasti žmogeliai, ieškantys gero gyvenimo ir geros ateities (kaip ir jūs). Nieko siaubūniško ir piktavališko nesam sumąstę, jokio "pasaulio užgrobimo plano" nesam sugalvoję

Comment

/\ tame viskas ok, suprantama. bet įsisivaikinimas... hmmmm... pasaulis galėtų bendromis jėgomis spręsti, kaip išsaugoti tikras šeimas, priversti tiek tėvus, tiek, motinas būti sektinais pavyzdžiais gerąją prasme savo vaikams, o ne svarstyti, kaip čia privertus visą ES'ą leisti gėjams ir lesbietėms tuoktis, įsivaikinti...

Comment

Pats žinodamas, kad homoseksualams įsivaikinti vaiką ir jį užauginti homoseksualu, kaip daug kas baiminasi, nėra grėsmės, sutikčiau su Strasbūro teismo sprendimu. Tačiau pats, gyvendamas Lietuvoje, ir žinodamas mūsų tautiečių sampratą, suprasdamas visuomenės baiminimąsi, nenorėdamas sukelti neapykantos anšlagą, žinodamas nusistovėjusias konservatyvias visuomenės nuostatas, vertybes ir tradicijas, manau Lietuva turėtų dar palaukti apie 10 metų. Bet kuriuo atveju, įsivaikinti homoseksualams turi būti leidžiama, bet, kaip sakiau, manau Lietuvai tam dar per anksti, va, po 10 metų būtų pats laikas. O dėl homoseksualų santuokų negali būti jokių kalbų, aš griežtai už, kad Lietuvoje būtų tai įteisinta ir kuo greičiau. Absurdas, kad to vis dar nėra. Tai mūsų teisė meilę įteisinti, kaip ir jums. Man tai aktualu dėl santykių teisinio užtvirtinimo ir dėl finansinių dalykų (gyvenant kartu be santuokos, skyrybų atveju, sudėtingiau skirtyti turtą, gali kilti rimtų problemų). O ir pats dabar jautiesi kaip balta varna - "susimetęs su kitu žmogum", bet negali su juo susituokti.
                          Paskutinis taisė Ametistas; 2008.01.28, 17:31.

Comment

Po trejų bandymo pasikeist metų, nuleidau rankas ir gyvenu toliau. Turėjęs keletą merginų, bandęs su jomis pasimylėt, supratau, kad tai ne man ir, kad nenoriu gyventi apsimetėliškai. O visuomenė, spausdama homoseksualus su netolerantišku požiūriu, skatina nemažai gėjų pasirinkti gyvenimą su moterimi, po kelerių metų susilaukę vaikų, jie išsiskiria, nes žmogus viso gyvenimo negali ištempti meluodamas, o santuokos metu jis tikrai buvo neištikimas. Aš tokio gyvenimo nenoriu, jau geriau neapsimetinėt man ir negadint kitam gyvenimo. Bet aš jau tau pasakoju vieną per tą patį, daug ką pasakiau ankstesnėje temoje, šioje nusprendžiau nediskutuot, tik sunku susilaikyt, kai turiu daug ką pasakyt ar papasakot iš patirties ir iš žinojimo ar patyrimo Na tik pabaigai - gal dauguma visuomenės ir priešiškai nusiteikę, gal manot, kad homoseksualai kesinasi į jūsų ar net pasaulio (siaubas, kiek tik prigalvojat iš tos baimės ir nežinojimo), bet galiu pasakyt, kad esam paprasti žmogeliai, ieškantys gero gyvenimo ir geros ateities (kaip ir jūs). Nieko siaubūniško ir piktavališko nesam sumąstę, jokio "pasaulio užgrobimo plano" nesam sugalvoję
                            Tai kad tu negali pasikeisti, nesuteikia tau teises visiems irodinet, kad tai yra normalu. Tu gal ir esi neutraliai viskam nusiteikes, bet yra sitam forume ir geju-diktatoriu.

Comment

Pats žinodamas, kad homoseksualams įsivaikinti vaiką ir jį užauginti homoseksualu, kaip daug kas baiminasi, nėra grėsmės, sutikčiau su Strasbūro teismo sprendimu. Tačiau pats, gyvendamas Lietuvoje, ir žinodamas mūsų tautiečių sampratą, suprasdamas visuomenės baiminimąsi, nenorėdamas sukelti neapykantos anšlagą, žinodamas nusistovėjusias konservatyvias visuomenės nuostatas, vertybes ir tradicijas, manau Lietuva turėtų dar palaukti apie 10 metų. Bet kuriuo atveju, įsivaikinti homoseksualams turi būti leidžiama, bet, kaip sakiau, manau Lietuvai tam dar per anksti, va, po 10 metų būtų pats laikas.
                              /\ Spėji ar "dedi galvą"?

p.s. O aš manau, kad ne ankščiau kaip po kokių 50 metų, kai nebus manęs . Kolkas apie tokius "normalius" kėslus neverta net ir diskutuoti.
                              gera gyventi gerai

Comment

Pats žinodamas, kad homoseksualams įsivaikinti vaiką ir jį užauginti homoseksualu, kaip daug kas baiminasi, nėra grėsmės, sutikčiau su Strasbūro teismo sprendimu. Tačiau pats, gyvendamas Lietuvoje, ir žinodamas mūsų tautiečių sampratą, suprasdamas visuomenės baiminimąsi, nenorėdamas sukelti neapykantos anšlagą, žinodamas nusistovėjusias konservatyvias visuomenės nuostatas, vertybes ir tradicijas, manau Lietuva turėtų dar palaukti apie 10 metų. Bet kuriuo atveju, įsivaikinti homoseksualams turi būti leidžiama, bet, kaip sakiau, manau Lietuvai tam dar per anksti, va, po 10 metų būtų pats laikas.
                                Kad vaikas ir netaps homoseksualiu pas tokius tevus, bet jis vistiek augs nelaimingas ir atstumtas, vien del tokiu tevu.
                                Beje leidimas gejams isivaikint yra tiesus kelias i pedofolija.

Comment

Tai kad tu negali pasikeisti, nesuteikia tau teises visiems irodinet, kad tai yra normalu. Tu gal ir esi neutraliai viskam nusiteikes, bet yra sitam forume ir geju-diktatoriu.
                                  Gėjų diktatorių yra mažiau, nei heteroseksualų diktatorių.

Comment

Kad vaikas ir netaps homoseksualiu pas tokius tevus, bet jis vistiek augs nelaimingas ir atstumtas, vien del tokiu tevu.
                                    Beje leidimas gejams isivaikint yra tiesus kelias i pedofolija.
                                    Ar tu durnas, ar skaityt nemoki? Gėjus yra viena, pedofilas - kita. Homoseksualas nereiškia, kad pedofilas. Pedofilų yra daugiau heteroseksualų, nei homoseksualų. Tavo smeginėn makalošė, nes aiškinu ne pirmą kartą ir tu vis tiek nusišneki.

Comment

Gėjų diktatorių yra mažiau, nei heteroseksualų diktatorių.
                                      As kalbu ne siaip kaip apie zmogaus charakteri, temperamenta, bet konkreciai diktata del homoseksualu reikalu.

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                        /\ Spėji ar "dedi galvą"?

p.s. O aš manau, kad ne ankščiau kaip po kokių 50 metų, kai nebus manęs . Kolkas apie tokius "normalius" kėslus neverta net ir diskutuoti.
                                        Vaikui, užaugusiam homoseksualų šeimoje, tapti homoseksualiu yra tokia pati tikimybė, kaip augant heteroseksualų. Todėl, kad homoseksualumas yra ne įgyjamas, jo pasirinkti negali, tai įgimta, vadinas jis homoseksualumą ar heteroseksualumą jau iš biologinių tėvų.

Comment

Ar tu durnas, ar skaityt nemoki? Gėjus yra viena, pedofilas - kita. Homoseksualas nereiškia, kad pedofilas. Pedofilų yra daugiau heteroseksualų, nei homoseksualų. Tavo smeginėn makalošė, nes aiškinu ne pirmą kartą ir tu vis tiek nusišneki.
                                          Palauk tu pries visaip mane isvadindamas. As nesakau, kad gejai ir pedfilai yra vienas ir tas pats, bet as sakau, leidus gejams isivaikint, smarkiai padides pedofilijos gresme. Kas gi trukdo 2 pedofilams apsimesti geju porele, ir isivaikint pora vaikuciu?

Comment

Working...
                                          X