Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Virtualus tiuningas
Collapse
X
-
Na perkeliu ir aš tuomet savo pirmuosius blynelius čia
Mitsubishi Galant
Audi C4
Ir prisvilęs blynas kurį labai paskubom ir be minties padariau
Honda Accord Coupe
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Rydik Rodyti pranešimąMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąnieko turbut nera baisiau uz i posparnius ( jei taip ta vieta vadinasi) susmukusius ratus fe..
Comment
-
Kažkaip nuobodu, neoriginalu ir neprofesionalu. Mano nuomone. Visur tie patys "bajeriai" - pažeminam, pakišam ratus po sparnais, užtamsinam viską ir vuolia. O su BMW X6 - iš viso.... Iš visureigio bandot padaryti visai kitų parametrų automobilį ir vadinat tai tiuningavimu..
Jokio meno.
Ar aš kažko nesuprantu?N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąKažkaip nuobodu, neoriginalu ir neprofesionalu. Mano nuomone. Visur tie patys "bajeriai" - pažeminam, pakišam ratus po sparnais, užtamsinam viską ir vuolia. O su BMW X6 - iš viso.... Iš visureigio bandot padaryti visai kitų parametrų automobilį ir vadinat tai tiuningavimu..
Jokio meno.
Ar aš kažko nesuprantu?
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąKažkaip nuobodu, neoriginalu ir neprofesionalu. Mano nuomone. Visur tie patys "bajeriai" - pažeminam, pakišam ratus po sparnais, užtamsinam viską ir vuolia. O su BMW X6 - iš viso.... Iš visureigio bandot padaryti visai kitų parametrų automobilį ir vadinat tai tiuningavimu..
Jokio meno.
Ar aš kažko nesuprantu?
O kad nesupranti kam tas tiuningas tai čia žinai kiekvienam savaip, ma laisvalaikio praleidimo būdas..
Comment
-
hm...pakeista masinu spalva ir stiklai nudazyti juodai. Nesuprantu as to jusu tiuningoKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment