Parašė Pauliukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kavinės ir klubai Kaune
Collapse
X
-
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
-
"Buon Giorno" Taverna Kaune lyg nieko man asmeniškai, bet tik dirba neilgai.. Jei ne lauke anksčiau "Papa Jazz" buvo gerai, kol Budriai nenupirko.. "Sufle" dažnai gerai sueina, bet pasisėdėjimui ilgesniam nelabai tinka. O tokio kaip "Stenlis", kur gali ateit, būtinai atrast pažįstamų ir prisijungt, lengvai ko išgert ir užkąst, palošt stalo žaidimų ir traukt tarkim į "Exit'a" nelabai.. Tiesa, dabar kiek aš atitrūkęs nuo to..
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąTai vat dabar mastom kad reikia nauja pasisedejimo vieta susirasti, gal kas ka rekomenduos ?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Na aš Stenlyje tik aptarnavimu galiu skųstis, lauke kartais tenka beprotiškai ilgai laukti pastaruoju metu, o maistas, gėrimai ir kainos likę tokie pat Norėdami pasėdėt lauke dažniausiai renkamės šią vietą O va ko niekas nepaminit Skliauto? Kuo neįtinka? Man jų jaukus bromas - Rojaus kampelis Kauno centre ir maisto bei alaus meniu puikusMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Vilniaus g. vietoj "Replay country store" jau lyg ir atsidarė nauja užeiga? Buvote gal kas?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąVilniaus g. vietoj "Replay country store" jau lyg ir atsidarė nauja užeiga? Buvote gal kas?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąVilniaus g. vietoj "Replay country store" jau lyg ir atsidarė nauja užeiga? Buvote gal kas?
Siaip gal galeciau pasakyt, kad pagal viska primine BO, tiksliau apsnerksta BO interjera atnaujinus gautusi kazkas tokioPaskutinis taisė Gator; 2011.05.24, 03:24.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
O ar buvote kas Muitines g./Rotuses a. gyvo alaus bare? Tikras mini pubas tik su gyvu pilstomu alumi. Yra ne viena rusis.
Buvau buvau, prisiragavau įvairiausių, per barzda varvėjo...
O jei rimtai tai pasirinkimas alaus super, ypač jei visa masinė produkcija pabodusiYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąPaskutinis taisė 99; 2011.05.24, 21:25.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąvat iki to niekad ir nenuejau. O ten yra issinesimui ar tik vietoj pilsto?
Iš viso šaldytuve 33 skirtingos alaus rūšys išsinešimui, jei neklystų... Dar keli kranai pilstomo...
Aš pastebėjau, kad paskutiniu metu vien biržų alų gerdavau nes atsibodo vienodas skonis Švyturio/Utenos/Kalnapilio. Dabar prasuku pro tą bariuką ir pasiimu išsinešimui stiklinį butelaitį su normaliu keraminiu kamščiu, užtenka keliem vakaram pagurkšnot, o ir skonis - nepalyginsi...Paskutinis taisė Kadafis; 2011.05.24, 16:54.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąSalia Stanley ir Latino atsidare dar vienas naujas baras (buv. Kauno architektu sajungos patalpose?).
http://www.pilotas.lt/index.php/lt/a...no-žemėlapioWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąKur FIAT 126 su backa ant stogo stoviWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Į RePUBlic dar nė karto patekt nepavyko... Vakar po darbų sugalvojom užsukt ten pasėdėt - vietos 0, tuo pačiu baigėsi ir visi ankstesni mano bandymai Tik va kas man ten nepatinka jau vien esant šalia, o ne viduje - per ne lyg garsi muzika.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Šokas kauniečiams: geriausiu Lietuvos naktiniu klubu tituluojamas „Exit“ persikelia į Vilnių
Vienintelis normalus klubas, o turbūt aplamai kaip klubas, Kaune ir tas tepa slides. Kai kurie žmonės arba išprotės nuo tokios naujienos, arba kraustysis į Vilnių
Comment
Comment