Gal radai kokios nors info apie klubus ir panašius objektus naujiems sutikti? Įdomu kokios kainos.. Ir ar įdomu švęsti klube ar kavinėje ar restorane? Visad su hebra sudalyvaujame, bet jau baigia toks šventimas pabosti. Norisi į kalnus su slidėm, bet va nėra šlamančių. Dbr svarstomas variantas, prie hatos kubila išsinuomoti ir pamirkti jame per naujus
Paciam centre prie fontano, vieto Pizza Arena atsidaro anglisko tipo pubas "RePUBlica"since 1819, uz Pizza jazz atsidaro dar vienas naujas baras, salia dar vienas italiskas restoranas, "Metropolis" ruosiasi dideliam atgimimimui, "merkurijus" kyla kaip ant mieliu. Sakyciau kaviniu kurimos ir centro atsigavimo bumas. Jau neskaitant ko, kad paciame centre link Soboro puses atsidare 3 ar 4 vardiniu ir fieminiu zenklu aprangos parduotuves.
When a man lies, he murders some part of the world
Tesiant tema berods senamiestyje Vilniaus gatveje pizza jazz planuoja atsidaryt (negaliu 100% patikimumo duot). O kazi kas atsidarines vietoj Replay parduotuves, ten tai ideali vieta butu kokiam pub'ui
Beje, liute, kada gal zinai tavo minetos vietos atsidarys?
Tesiant tema berods senamiestyje Vilniaus gatveje pizza jazz planuoja atsidaryt (negaliu 100% patikimumo duot). O kazi kas atsidarines vietoj Replay parduotuves, ten tai ideali vieta butu kokiam pub'ui
Beje, liute, kada gal zinai tavo minetos vietos atsidarys?
Pizza jzz Vilniaus g. Bus pries Shamroka, salia zaislu parduotuves., o tie barai turi atsidaryti iki Hanza dienu.
Buvau savaitgalį "rePUBlic", lyg ir viskas teisinga, bet kažkaip nėra ten pub'o auros.
Beje, kažką girdėjau, kad "Fortas" neužilgo atgims. Gal kas tiksliau žinot?
Buvau savaitgalį "rePUBlic", lyg ir viskas teisinga, bet kažkaip nėra ten pub'o auros.
Beje, kažką girdėjau, kad "Fortas" neužilgo atgims. Gal kas tiksliau žinot?
Fortas atgms, bet tik laikinai, kol baigsis krepsinio cempionatas. Ji tam laikotarpiui issimuomos verslininkai.
Ir aš jau girdėjau, kad RePUBlic atsidarė, o interjeras sakė labai Jazzbarį primena. Internete jokios informacijos dar nepateikę, reikės nuvykti kurią dieną pasižiūrėti kaip ten kas
Akropoly nesu buvęs gerus 3 mėnesius Bet va lietutis kaip miestą akimirksniu ištuština... Su draugais popietę susitikom Pas Stanley pasedėti tai visas Senamiestis visiškai visškai ištuštėjęs
Comment