Atkreipkit demesi i renginio vieta.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kavinės ir klubai Kaune
Collapse
X
-
Vakarais vis matau šviesa dega Bet šviesa balta, patalpa keik matos baltų sienų ir tuščia Reiks geriau dėmesį atkreiptMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tai šiuo metu ir svarstomi variantai įvairūsYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąIdomu kokios kainos juose bus. Vilniui kazkuriam skybare ( nepamenu) sidro 0.3 apie 15 litu. Nerealuwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Paciam centre prie fontano, vieto Pizza Arena atsidaro anglisko tipo pubas "RePUBlica"since 1819, uz Pizza jazz atsidaro dar vienas naujas baras, salia dar vienas italiskas restoranas, "Metropolis" ruosiasi dideliam atgimimimui, "merkurijus" kyla kaip ant mieliu. Sakyciau kaviniu kurimos ir centro atsigavimo bumas. Jau neskaitant ko, kad paciame centre link Soboro puses atsidare 3 ar 4 vardiniu ir fieminiu zenklu aprangos parduotuves.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTesiant tema berods senamiestyje Vilniaus gatveje pizza jazz planuoja atsidaryt (negaliu 100% patikimumo duot). O kazi kas atsidarines vietoj Replay parduotuves, ten tai ideali vieta butu kokiam pub'ui
Beje, liute, kada gal zinai tavo minetos vietos atsidarys?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Buvau savaitgalį "rePUBlic", lyg ir viskas teisinga, bet kažkaip nėra ten pub'o auros.
Beje, kažką girdėjau, kad "Fortas" neužilgo atgims. Gal kas tiksliau žinot?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąBuvau savaitgalį "rePUBlic", lyg ir viskas teisinga, bet kažkaip nėra ten pub'o auros.
Beje, kažką girdėjau, kad "Fortas" neužilgo atgims. Gal kas tiksliau žinot?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Ir aš jau girdėjau, kad RePUBlic atsidarė, o interjeras sakė labai Jazzbarį primena. Internete jokios informacijos dar nepateikę, reikės nuvykti kurią dieną pasižiūrėti kaip ten kasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Praeita savaitė Akropolis tuščias buvo... visi Laisvės aleją ir sienamiestį okupavo, štai ką šilti orai daro.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąPraeita savaitė Akropolis tuščias buvo... visi Laisvės aleją ir sienamiestį okupavo, štai ką šilti orai daro.
Comment
-
Akropoly nesu buvęs gerus 3 mėnesius Bet va lietutis kaip miestą akimirksniu ištuština... Su draugais popietę susitikom Pas Stanley pasedėti tai visas Senamiestis visiškai visškai ištuštėjęsMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment