bet blogai tas, kad užsidarė "Fortas". Tikėkimės, laikinai.
Tai kad pastebėjau kad jis kasmet turi tendenciją 'užsidarinėti' dar 2004 ten meksikiečių restoraną norėjo padaryti...
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Labai gaila, kad uzsidare nemazai laiko praleista , be BO as daugiau nelabai ka gero matau
tai kad forte buvau priesh pat naujus , tai dar veike
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Artimiausiu metu reiks išbandyti azoto patrankas B)
Mėnesį draugai kalbino nueiti į EXIT. Nu ir nieko ten ypatingo... Muzika tą kartą nekokia - 2 dainos geros buvo. O aplinka irgi - "ratų privalgę" nepilnamečiai...
Neva "ant blogiausio metų tūso pataikiau", todėl nemanau, kad manęs exitas vertas, bet azoto mašiną ir aš norėčiau pamatyti
O picerija man geriausia Pizza Hut. Grynai amerikietiška picerija, anksčiau buvo Milano...
Na o aš Hut'u LABAI nusivyliau Na skonis dar dar, ne pats prasčiausias variantas, tačiau kainos/porcijos santykis tragiškas... Nepralenkiama man - Bella Italia Be skaičiaus ten ir Paol'e picų suryta ir toliau šią tradiciją tęsiu
Šauniausias šiuolaikinės šokių muzikos klubas ne tik Kaune ar Lietuvoje, bet ir Pabaltyje (na nebent Rygos "Essiantial" į tą lygį gali pratenduoti). Geriausi ir atsimenamiausi vakarėliai su Satoshie Tomiie, 16Bit Lolitas ir t.t. Beje, sakė puikiai gaudė klubas aną šeštadienį su Tom Craft.
Dar vienas lengvo house'iuko ir net lounge baras yra Islandijos pl. 91 Bare "91".
Ne nu bet žinodamas Donskio pažiūras negaliu šito nepasakyti: man baisiai pirmame liūto straipsnyje užkliuvo sakinio dalis:
"klubo direktorius primygtinai prašo ateiti tik tuos, kurie iš tikrųjų myli alternatyvią muziką, ir yra nusiteikę tolerantiškai, ".
Ar nebus ten klubas, kuriame toleranciją "skatins" vienas gerai žinomas homoseksualių pažiūrų VDU dėstytojas?
Aišku, čia tik mano subjektyvi nuomonė, ir paremta tik nuojauta.
Comment