kadangi negyvenu centre, tai fantastiška naujiena kurioje čia vietoje tiksliai?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kavinės ir klubai Kaune
Collapse
X
-
Iš nuobodėjančio Vilniaus jaunuoliai traukia šėlti į atkutusį Kauną
Laikai, kai ieškodami pramogų ir kultūros naujovių kauniečiai būriais traukdavo į sostinę, praėjo. Tarsi Vakarų didmiestis iki paryčių šurmuliuojantis Kaunas dabar vilioja vilniečius, kurie skundžiasi, kad pramogos sostinėje apmirė.
Ilgą laiką į Kauną kaip į beviltiškai nuobodų ir sustingusį miestą žiūrėjęs trisdešimtmetis vilnietis Aurimas L. ir jo bičiuliai pastaruoju metu mano visiškai kitaip.
Pernai rudenį vieną vakarą po krepšinio rungtynių Kaune pasidairyti nutarę vyrai maloniai nustebo, kai šurmuliuojančiame lyg bičių avilys senamiestyje sunkiai rado vietą vienoje iš tirštai apsėstų kelių dešimčių lauko kavinių.....
Comment
-
Kauno senamiesčio atgaivinimo laurus, be jokių abejonių, reikia atiduoti ne miesto valdžiai,Vos kelis mėnesius vicemero poste pernai išsilaikęs Povilas Mačiulis senamiesčio verslininkų ir baruose sėdinčių naktibaldų širdyse išliko tikru Prometėjumi.
Comment
-
Viską tamstos prierašas po vartotojo vardu pasako...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Tikrai taip, nuo pat atidarymo užbūrėMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Kadangi jau vieša paslaptis apie laukiančius pokyčius Senamiestyje, siūlau padiskutuoti ar tai bus į naudą ar ne. Kalbu apie pokyčiu Rotušės a., kur nebeliks visų klubų... Matijošaitis atidarys eilinę Čiarli picą ir La crepe'ą... Dirbs net neabejoju, kad iki 12:00, taigi Senamiestis likęs be klubų vėl turėtų merdėti nuo 12:00. Na vakarų metu manau vasaromis vaizdas nepaskeis, nors dalį srautų gal ir persivilios Laisvės alėja į kurią klubai ir kelsis. Aišku iš kitos pusės smagu, kad LA turėtų sparčiai atkusti, tačiau dabartinis Senamiesčio vaizdas ir judesys man buvo beprotiškai malonus ir prireiks laiko susitaikyti su laukiančiais pokyčiais.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKadangi jau vieša paslaptis apie laukiančius pokyčius Senamiestyje, siūlau padiskutuoti ar tai bus į naudą ar ne. Kalbu apie pokyčiu Rotušės a., kur nebeliks visų klubų... Matijošaitis atidarys eilinę Čiarli picą ir La crepe'ą... Dirbs net neabejoju, kad iki 12:00, taigi Senamiestis likęs be klubų vėl turėtų merdėti nuo 12:00. Na vakarų metu manau vasaromis vaizdas nepaskeis, nors dalį srautų gal ir persivilios Laisvės alėja į kurią klubai ir kelsis. Aišku iš kitos pusės smagu, kad LA turėtų sparčiai atkusti, tačiau dabartinis Senamiesčio vaizdas ir judesys man buvo beprotiškai malonus ir prireiks laiko susitaikyti su laukiančiais pokyčiais.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Mano šaltinių teigimu tiesiog Matijošaitis nuomos sutarčių nepratęsė. Tiesa įdomu kokiu principu toks G-Loft veiklą pradėjo, negi ne ilgalaikę sutartį pasirašė? Pats visų detalių nežinau, pasak vienų šaltinių kraustymasis ne už kalnų, pagal kitus, kad bent jau daliai gali būti metų išsikraustymo terminas duotas. Na greitu laiku turėtų daugiau ir viešesnės informacijos atsirasti. Matijošaičiu labai nusivilsiu jei ten tikrai Čiarlis su La Crepe atsidarys... O tai jau labai garsiai sklando iš lūpų į lūpas kaip patvirtintas gandasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąG-loft'as, net koju apsilt nespejo ir se tau.. o cia del ko taip?
Nors siap, jei exit'a atgaivintu, kitu klubu Kaune man asmeniskai ir nereiketu )))
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąEXIT kartais ne į Vilnių persikėlė/persikelia?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąPersikelineja jau 2metai. Pavasari jau buvo dedamos nuotraukos fb naujos vietos, renkami barmenai, skelbiama jau greit ir vsio.. Gal netycia galima pasvajot, kad gris i Kauna, jei Rotuses klubus iskels. bet kazin kaip konkuruotu tu Mojo ir Macao..
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai, kad issiseme Exit, nusprende dar naujam mieste isspaust is brand'o likusias $$ sultis ir tiek.
Comment
-
Reiktu temos: barai ir restoranai, dabar daug nauju atsidaro, bet nelabai kas zino, as kai daznas tokiu vietu lankytojas irgi pasigendu informacijos, tam name pries katedra bus kokia 4 kabakai, lyg Grill London, Gloft2 ir pan., o dar laisveje kokie penki tvarkomi, bet nemazai nauju ir uzsidaro, galeciau papasakoti
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąReiktu temos: barai ir restoranai
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąReiktu temos: barai ir restoranai, dabar daug nauju atsidaro, bet nelabai kas zino, as kai daznas tokiu vietu lankytojas irgi pasigendu informacijos, tam name pries katedra bus kokia 4 kabakai, lyg Grill London, Gloft2 ir pan., o dar laisveje kokie penki tvarkomi, bet nemazai nauju ir uzsidaro, galeciau papasakoti
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąReiktu temos: barai ir restoranai, dabar daug nauju atsidaro, bet nelabai kas zino, as kai daznas tokiu vietu lankytojas irgi pasigendu informacijos, tam name pries katedra bus kokia 4 kabakai, lyg Grill London, Gloft2 ir pan., o dar laisveje kokie penki tvarkomi, bet nemazai nauju ir uzsidaro, galeciau papasakoti
Muitinės gatvėj finišo tiesiojoj Domino Bistro. Kolegos minėtas Start'as jau atsidaręs ir kiek praeidamas mačiau, nes dar neišbandžiau, gan jaukiai atrodo. Urme greta Grill London duris atvers naujas Talutis. Dėl Forto Dvaro, taip, gaila, kad pigus tinklas tokioje vietoj atsidarė, tačiau iš kitos pusės, kur turistui Kaune pavalgyti bent kiek į tikrą lietuvišką maistą panašių patiekalų? Nes dabar buvo vien burgeriai, picos ir užkandžiai apart Bernelių, tačiau manau iki jų ne visi turistai visuomet daeidavo. Man asmeniškai užsienyje visuomet smagiau paragauti vietinių patiekalų nei matyti vien burgerius ar picas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment