Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kavinės ir klubai Kaune
Collapse
X
-
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąKiek dar nelankytų vietų Kaune!
O tas Dub dub buvusioj Bangoj įsikūrė(Draugystės 19)?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Santakos viežbučio restorane atmosfera super. Man labai patiko, nes labai daug užsieniečių, tik gal truputį įpareigojanti....
O picerija man geriausia Pizza Hut. Grynai amerikietiška picerija, anksčiau buvo Milano...
Nesupykite, bet BO man ne baras. Sporto Baras man mieliausias kai fulė rodomaYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąLabai gaila, kad uzsidare nemazai laiko praleista , be BO as daugiau nelabai ka gero matauKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimątai kad forte buvau priesh pat naujus , tai dar veikeI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąKokia vietiniu nuomonė apie EXIT'a?
Artimiausiu metu reiks išbandyti azoto patrankas B)
Comment
-
Parašė Doncikas Rodyti pranešimąBest club in the city ;]
Artimiausiu metu reiks išbandyti azoto patrankas B)
Neva "ant blogiausio metų tūso pataikiau", todėl nemanau, kad manęs exitas vertas, bet azoto mašiną ir aš norėčiau pamatyti
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąDeja Forto nebėr. Patalpos buvo užstatytos ir po naujų bankas jas perėmė. Žaliai balti persikėlė į "Amerika pirtyje"..Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąO picerija man geriausia Pizza Hut. Grynai amerikietiška picerija, anksčiau buvo Milano...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąPapasakokit man kas per daiktas ta "azoto patranka"
Video čia: http://www.youtube.com/watch?v=RqWlxbM76KQ
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąDeja Forto nebėr. Patalpos buvo užstatytos ir po naujų bankas jas perėmė. Žaliai balti persikėlė į "Amerika pirtyje"..
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąFortas toks smagus PUB'as buvo, savininkas butinai turetu ieskot nauju patalpu vel jam atidaryt. Manau, kad pelnas toliau eituMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąKokia vietiniu nuomonė apie EXIT'a?
Dar vienas lengvo house'iuko ir net lounge baras yra Islandijos pl. 91 Bare "91".Paskutinis taisė tivoli; 2008.01.14, 23:44.
Comment
-
Ne nu bet žinodamas Donskio pažiūras negaliu šito nepasakyti: man baisiai pirmame liūto straipsnyje užkliuvo sakinio dalis:
"klubo direktorius primygtinai prašo ateiti tik tuos, kurie iš tikrųjų myli alternatyvią muziką, ir yra nusiteikę tolerantiškai, ".
Ar nebus ten klubas, kuriame toleranciją "skatins" vienas gerai žinomas homoseksualių pažiūrų VDU dėstytojas?
Aišku, čia tik mano subjektyvi nuomonė, ir paremta tik nuojauta.
Comment
Comment