Kad Kaune manau, dar naminiu Burgeriu tinklas dar neispletotas: gal nebent Flamenco ar Taluttyje. Dar G-lofte yra, bet man asmeniskai ten jie neskanus... Na ir McD centre-senamiestyje nera
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kavinės ir klubai Kaune
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKad Kaune manau, dar naminiu Burgeriu tinklas dar neispletotas: gal nebent Flamenco ar Taluttyje. Dar G-lofte yra, bet man asmeniskai ten jie neskanus... Na ir McD centre-senamiestyje nera
P.s. Laisvėje situacija ne kitokiaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąBet kazkaip jauciamas nusivaziavimas: vietoj Sadutes- Forto dvaras,
Comment
-
Mes paliksime Kauno klubus užmaršty.
Jau greitai-prabangiausias ir įdomiausias klubas mieste. Užsienio dizainerių kurtas interjeras, šokiruojantys šou pasirodymai ir paslaptimi dvelkianti vieta! TABOO CLUB KAUNAS.
Pilies gatvė 12.
The story of Kaunas night culture begins!!!
Jau tuo tuoj
https://www.facebook.com/tabookaunasWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMano šaltinių teigimu tiesiog Matijošaitis nuomos sutarčių nepratęsė. Tiesa įdomu kokiu principu toks G-Loft veiklą pradėjo, negi ne ilgalaikę sutartį pasirašė? Pats visų detalių nežinau, pasak vienų šaltinių kraustymasis ne už kalnų, pagal kitus, kad bent jau daliai gali būti metų išsikraustymo terminas duotas. Na greitu laiku turėtų daugiau ir viešesnės informacijos atsirasti. Matijošaičiu labai nusivilsiu jei ten tikrai Čiarlis su La Crepe atsidarys... O tai jau labai garsiai sklando iš lūpų į lūpas kaip patvirtintas gandas
G loft mano mėgstamas buvo
Nors jie dar ir apgaudinėjo, neva "remontas, atsidarom balandį"...
Comment
Comment