Senamiestis dabar kaip ir normaliai, Laisves al. kiek tustoka, bet galbut reikia laiko.. Man asmeniskai yra gal koks trukumas kaviniu, kur galima butu skaniai pavalgyt normalaus maisto. Labai nebloga vieta vegetarisku "Radharane" Laisves al. prie buv."Kankliu" ir nebrangu ir tikrai skanu ir idomu pabandyt..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kavinės ir klubai Kaune
Collapse
X
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAkropoly nesu buvęs gerus 3 mėnesius Bet va lietutis kaip miestą akimirksniu ištuština... Su draugais popietę susitikom Pas Stanley pasedėti tai visas Senamiestis visiškai visškai ištuštėjęs
Pvz.
Paskutinis taisė Tomas; 2011.05.01, 20:20.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
O Putvinskio 72 atsidarė Buon Giorno kavinė - parduotuvė
Daugiau foto:
http://www.eurokornus.lt/?id=12&a=11
Tai, berods, jau trecia ju kavine Kaune?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
O čia ne poros metų senumo "naujiena"?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąA rimts? Pro šalį važiavau, žiū, nauja kavinė, sėdi "kūčia" meninkų lauke, pypkes papsi, galvoju, o, nauja kavinė netradicinėje vietoje. Jei ji jau pora metų ten gyvena, tada aš atsilikęs...
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąIš tikrųjų, parduotuvė ten jau porą metų veikia, nebent būtų prasiplėtę ar papildomai kavinę atidarę.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąliute, ar tikrai tik cempionatui atidarys forta? Nes pravaziuodamas maciau kazkoki judesi (o gal net jau atidaryta [arba LABAI arti atidarymo] forta).When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Kaip suprantu Gator suprato, kad tik tom keliom savaitėm čempionato metu Aš supratau, kad nuo dabar (=kada spės atsidaryti) iki čempionato galo. Visgi vasara irgi puiki proga pasipelnyti, taigi iki čempionato pabaigos verslininkams labai patrauklus laikotarpis.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKaip suprantu Gator suprato, kad tik tom keliom savaitėm čempionato metu Aš supratau, kad nuo dabar (=kada spės atsidaryti) iki čempionato galo. Visgi vasara irgi puiki proga pasipelnyti, taigi iki čempionato pabaigos verslininkams labai patrauklus laikotarpis.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTaip, dirbs via vasara (ryenair turistams ir visa kita) iki rudens plius minus
Jis gyvuos artimiausia dešimtmetį - savininko žodžiai !!!!!!!!!Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVieno Forto gerbėjo žodžiai vakar dienosWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Dar beje ir Mojo Lounge klubas Putvinskio! g. atsidarėMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
, kuris 10 metu, skirtingai nuo Forto, tikrai negyvuos... Nesupratau ka ten veikti nuejes 6dienio vakara.
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąDar beje ir Mojo Lounge klubas Putvinskio! g. atsidarė
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimą, kuris 10 metu, skirtingai nuo Forto, tikrai negyvuos... Nesupratau ka ten veikti nuejes 6dienio vakara.
Comment
-
Gal kas paskutiniu metu lankesi pas Stenli kavineje ? Kaip jusu atsiliepimai apie ju daroma kava ir aptarnavima ? Ar man cia vienam kava pastaruoju metu siaubinga atrodo pas juos o aptarnavimo lygis stipriai nukrites...- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
Comment