Sumoki ir pirmyn.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
To T. Kiss U.
Collapse
X
-
o siaip nepaisant viso sito zodziu karo butu suzinoti, kaip NIKUI pasiseke su meiles atgaivinimu. Patikejo mergina graziais zodziais, ar ne? Man visai irgi idomu, koks vieso issiliejimo efektyvumas.
Galbut galima sukonstruoti apklausa (totalizatoriu) su galimybe speti ar pavyks NIKUI susigrazinti meile ar ne. As visgi statyciau uz neigiama rezultata
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąapie tai aš ir kalbu, todėl apie tikrą normalią meilę ne jūsų nosiai šnekėti, ir "juokelius" mėtyti, kurie yra visiškai ne vietoje ir dar įžeidžiantys žmonių jausmusYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąŠiaip merginų esu paturėjęs jau ne vieną ir ne dvi, ir nei vienai iš jų nereikėjo saldžių žodelių.
Sumoki ir pirmyn.
Skaitau "Šiaip merginų esu paturėjęs jau ne vieną ir ne dvi", toliau galvoju bus - nes esu super gražus, galantiškas, mandagus etc etc... O čia p..t "Sumoki ir pirmyn."
Įdomu, ką tos "merginos" pasakytų Turbūt - nepakartojamas ir vienintelis...
Comment
-
DAktare, tikrai pasitikiu Lietuvos medicina (skirtingai, nei daugeliu kitu sriciu). Todel esu tikras, kad kai baigsi mokslus Medica Kaunensis Unit-as'e (nepainioti su kitu panasiai skambanciu zodziu), galesi isgydyti visas mano negalias ir dar daugiau
Beje, galiu patvirtinti, kad blitz irgi turi ivairiu psichiniu ir kitokiu negaliu (pvz .,yra psichoneuropatas ir ancefalopatas), todel atvaziuosime i Kauna gydytis abu.Paskutinis taisė John; 2007.11.04, 21:55.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąAš tai tokius laiškus vadinu "vengimu mokėti". Pats tokius rašau, kai pinigų pritrūksta...
UK labai seksualizuota/erotizuota viesoji erdve. ( Tarkim tolete atlikinejau gamtinius reikalus ir pries mane esantis LCD ekranas tuo metu pasiule man 1. Pasimylet 2. pasididinti savo peni 3. bei palost )
I santykius zvelgiama is kitokio rakurso siek tiek .
UK seksualiniu partneriu keitimas yra daznesnis.
Zmones gyvena labiau pagal savo prigimti ( nzn ar cia ekonomika kalta )"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąUK seksualiniu partneriu keitimas yra daznesnis.
Zmones gyvena labiau pagal savo prigimti ( nzn ar cia ekonomika kalta )
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ar nebus kai kurios "svietejiskos" ir nelabai pasaulietines organizacijos cia prikisusios savo nagu?
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAr nebūtų galima kitą kartą labiau šrifto sumažinti? Nes mano akys, didelės ir pajėgios, kaip Raudonkepuraitės bobutės ne visas galimybes dabar išnaudoja.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąBeje, forume turim "susirūpinusių".
Kurie, spėju, dabar sedi priešais nuotraukas ir...
Comment
-
Nikai, jei mergina myli, tikrai sureaguos į šią žinutę, nesugebėtų likti abejinga
Bet žiūriu pas kai kuriuos požiūris, į atvirai išsakomus jausmus, labai sustabarėjęs bei netolerantiškas Nors visi turim teisę išsakyti savo požiūrį, nors ir koks pižoniškas jis būtų*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment