Parašė Zygis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Bon Appétit. Diskusijos apie maistą ir kulinariją
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO dar piktinamės, kai kokios bobutės sako, kad prie ruso buvo geriau.
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
skanios ar tiesiog tuo metu nebuvo skanesnių ragauta?Paskutinis taisė Edd; 2023.03.31, 14:40.
- 1 patinka
Comment
-
Kiek pamenu, Čili picos niekada nebuvo skanios. Nu tiesiog nieko geriau nebuvo. Panašiai ir su kebabais, kol nebuvo Mangal Men, Azerų ir kai kurių kitų gerų kebabų, kurie dabar laikomi gerais. Su burgeriais lygiai tas pats. Tiesiog anksčiau tenkindavomės žymiai kuklesniais dalykais.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPati pirmoji Čili pica, tekdavo karts nuo karto joje apsilankyti, visi parkuodavosi purvyne kuris buvo šalia, o klientų būdavo labai daug, net eilės būdavo. Tuo metu ir Čili picos buvo tikrai skanios. Pažiūrėjus į nuotrauką sunku patikėti kad taip viskas pasikeitė.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
skanios ar tiesiog tuo metu nebuvo skanesnių ragauta?
- 1 patinka
Comment
-
Čili išsiplėtus suprastėjo kokybė, o vėliau dar labiau suprastėjo ir atsirado daug konkurentų tai paskui net vengdavom būtent Čili. Ok, gal pernelyg nugrybavom, kas norit apie maistą galima tęsti čia: https://www.miestai.net/forumas/foru...etuvoje/page16 Šiaip visai naudinga jei forumiečiai ten pasidalintų kur geros/geriausios vietos picoms/burgeriams/etc.
Dėl istorijos, buvo kažkada minčių parankioti senų nuotraukų ir lygiai iš tų pačių kampų pafotkinti dabar, pakelti ir droną nes nemažai internete senų nuotraukų iš oro. Gal reiks kada taip ir padaryti (kai išeisiu į pensiją ), Romas kažką panašaus darė, pokyčiai Šnipiškėse gan įspūdingi.
Comment
-
„Michelin“ gide mūsų restoranas įvertintas taip: „Jaunasis šefas Airis Zapašnikas jaukioje restorano aplinkoje savo įgūdžius ir žinias apie japonų virtuvę įlieja į įspūdingą „omakase“ meniu. Vos 10 sėdimų vietų turintis restoranas suteikia unikalią galimybę mėgautis tradiciniais suši patiekalais prie vieno stalo. Vakarienės metu šefas pristato ir demonstruoja tradicinius suši metodus, kuriuos papildo aukščiausios kokybės norvegiška žuvis. Tai kerinti tris valandas trunkanti patirtis, kurią sustiprina vyno, sake ar sulčių deriniai.“Meilė virtuvei Airis Zapašnikas jautė nuo mažumės – dar mokydamasis mokykloje dirbo viename Kauno restorane. Ir nors įstojo mokytis medicinos specialybės, virtuvės trauka nugalėjo – pakviestas dirbti į japoniškos virtuvės restoraną Norvegijoje, ilgai ir nesvarstė – prieš 13 metų išvyko į svečią šalį. Šiandien 31 metų virtuvės šefas Airis mėgaujasi savo darbo įvertinimu – jo vadovaujamas restoranas Norvegijoje apdovanotas „Michelin“ žvaigždute.
Comment
-
"Vos 10 sėdimų vietų turintis restoranas suteikia unikalią galimybę mėgautis tradiciniais suši patiekalais prie vieno stalo. Vakarienės metu šefas pristato ir demonstruoja tradicinius suši metodus, kuriuos papildo aukščiausios kokybės norvegiška žuvis. Tai kerinti tris valandas trunkanti patirtis, kurią sustiprina vyno, sake ar sulčių deriniai.“
Skamba kaip visiškai nepatraukli vieta pavalgyti.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą"Vos 10 sėdimų vietų turintis restoranas suteikia unikalią galimybę mėgautis tradiciniais suši patiekalais prie vieno stalo. Vakarienės metu šefas pristato ir demonstruoja tradicinius suši metodus, kuriuos papildo aukščiausios kokybės norvegiška žuvis. Tai kerinti tris valandas trunkanti patirtis, kurią sustiprina vyno, sake ar sulčių deriniai.“
Skamba kaip visiškai nepatraukli vieta pavalgyti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kažin, ar kas eina į Michelin restoranus pavalgyti, greičiau tik parodyti savo statusą ar nuotrauką pasidaryti IG ar video Tik Tokui.
Bet į paprastus, 1* restoranus tai Londėje eidavau nuolatos - ten tokių šimtai.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
3* gal ir taip, kas eina į restoraną vien pavalgyti, jei reikia užsirašyti prieš 3 mėnesius kad staliuką gautum.
Bet į paprastus, 1* restoranus tai Londėje eidavau nuolatos - ten tokių šimtai.
Atsakant į teiginį - ten eina ne pavalgyti, o stebėti suši gaminimo "programos", iš esmės pavalgymas + pasirodymo stebėjimas.Paskutinis taisė Gator; 2023.06.22, 18:07.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
London has 57 one-star restaurants, 12 with two stars, and five with the maximum three Michelin stars.
Atsakant į teiginį - ten eina ne pavalgyti, o stebėti suši gaminimo "programos", iš esmės pavalgymas + pasirodymo stebėjimas.
If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąBet į paprastus, 1* restoranus tai Londėje eidavau nuolatos - ten tokių šimtai.Parašė sankauskas Rodyti pranešimą354 Michelin restoranai Londone.Paskutinis taisė bato_usai; 2023.06.22, 22:18.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimą
Kai nežinai apie ką kalbi. 354 aprašyti restoranai Londone, bet įtraukimas į tą puslapį nėra žvaigždutės įvertinimas (ar apskritai kitoks įvertinimas). Visame UK + Airijos gide tėra 206 žvaigždutėmis apdovanoti restoranai.
Tai nekeičia fakto kad jų Londone yra daug, ir į absoliučią daugumą iš jų eini tiesiog pavalgyti.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąTai nekeičia fakto kad jų Londone yra daug, ir į absoliučią daugumą iš jų eini tiesiog pavalgyti.
Ai ir dar nesutinku, kad 10-ies vietų restoranas skamba nepatraukliai - Tokijuje nepralenkiamas Sukiyabashi Jiro operuoja būtent tokiu principu.
Comment
Comment