Kažkada buvau, kasdien gerdavau. Dabar pristojau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Bon Appétit. Diskusijos apie maistą ir kulinariją
Collapse
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą
Kažkada buvau, kasdien gerdavau. Dabar pristojau.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąsesuo parvezusi visa "iranga" ,bet nelabai uzsikabinu kazko .
Mate arbatos ?
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąBeeidamas i darba pamaciau kad europa PC rugseji planuojama atidaryti "vapiano" savitarnos restorana. Kas visai nera blogai. Bus galima pavalgyti visai neblogu makaronu ir kito POP italisko maisto. bei ant stalo rasti ne tik keciupo kaip pas mus iprasta, bet ir padoraus alyvuogiu aliejaus
Suslavičius gal ir nieko, bet faktas, kad padažai yra perpilinėjami man labai nepatinka.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą....o aš kečupo apskritai keletą metų nenaudoju, ir man visai jo netrūksta.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą....o aš kečupo apskritai keletą metų nenaudoju, ir man visai jo netrūksta.
Kalbant apie kečupo vartojimą, tai man kur kas labiau patinka pomidorų padažas, negu kečupas. Turbūt išskirčiau tik „Heinz" kečupą, kuris man asmeniškai kokybe netgi lenkia lietuviškus pomidorų padažus.Parašė tadux Rodyti pranešimąTiesa pasakius man nei silta nei salta ar ten heinzz ar susl ar dar kas kito )) Mano subjektyvia nuomone tokie dalykai tinka prie keptu bulvyciu, hamburgeriu keptu soniniu ir panasiu dalyku. Visur kitur ju pritaikymo nematau.Paskutinis taisė Ametistas; 2010.07.12, 12:07.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš kečupą tik keliskart panaudojau kai vaikas buvau - pataškyt ant sienų mėgdavau Bet jau suaugau ir pradėjau jį vartoti Sveikinu, kad ir tu suaugai ir jo nebenaudoti. O klausimas, ar vartoji?
Kalbant apie kečupo vartojimą, tai man kur kas labiau patinka pomidorų padažas, negu kečupas. Turbūt išskirčiau tik „Heinz" kečupą, kuris man asmeniškai kokybe netgi lenkia lietuviškus pomidorų padažus.Kečupai tinka prie daug ko: gaminant plovą, prie koldūnų, prie šašlykų, keptų bulvyčių ar bulvių, su kepsniu, ant kotletų, prie vištienos, netgi ant bulvių košės tinka... Dabar padažų ir prieskonių suvartojimas išaugęs ir neabejoju, kad tik augs, nes pavarčius receptų knygeles, matyti tendencija, kad ant ar prie patiekalų dėti (berti) prieskonius ir pilti, užpilti padažus - madinga.
Tiesa, Heinzo padažai išties vieni geriausių.Paskutinis taisė Magician; 2010.07.12, 13:37.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa Lietuvos ir Italijos lyginti picų srityje tikrai neriektų. Visgi ne tokio masto pasirinkimas. Neabejoju, kad būtent Italijoje galima rasti geriausias picas.
O dėl Čili sutinku.
Tiesiog iš visų Lietuvoje picų "Čili" yra arčiausiai tikrų itališkų. Nebent kokiame dar italų restorane gamina panašiai. Tik tą ir noriu pasakyti.
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
tai kas pas mus vadinama pica... Daznai farsas, saliami ir kumpis buna ant vienos picos.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą
O man teko. Ar bent jau kažko panašaus.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO kur aš lyginu?
Tiesiog iš visų Lietuvoje picų "Čili" yra arčiausiai tikrų itališkų. Nebent kokiame dar italų restorane gamina panašiai. Tik tą ir noriu pasakyti.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąAr verta tokia iranga isigyti ir ar skonis "mates" geresnis nei is paprasto puodelio ir be spec siaudukoKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTuriu mate moliūgą, tik kad geležies skonio arbata, dėl metalinio šiaudelio (bombilla) matyt. Mano įprotis prisipilt puslitrinį "puodelį", aišku nieko bendro su arbatos tradicijomis tai neturi.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment