Na aš kai įjungiau šią temą sukos PRIEŠ, tik nuleidau puslapį paskaityt pirmus komentarus ir pakėlus jau sukos PAGAL Ir dabar jau kuris laikas nesulaukiu, kad vėl PRIEŠ suktus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Smegenų pusrutuliai
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Verta pamineti, kad kairysis pusrutulis gauna informacija is desiniosios akies, o desinysis - is kairiosios. Kai uzdengiu desinia aki, tai mergina sukasi pagal laikrodzio rodykle (dirba desinysis pusrutulis), kai uzdengiu kairiaja - pries laikrodzio rodykle (dirba kairysis).
Kai univere deste privalomaji psichologijos kursa, zmogaus pusrutuliu atskyrimas buvo mane labiausiai suintrigavusi tema. Pvz. jei zmogui perskirti pusrutuliai ir jis tik desniaja akimi skaito, tai jis sugeba perskaityti, bet zodziu neiprasmina. O kai ziuri kairiaja, nesugeba perskaitytu zodziu perpasakoti, taciau smegenys uzrasa iprasmina...
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa aš kai įjungiau šią temą sukos PRIEŠ, tik nuleidau puslapį paskaityt pirmus komentarus ir pakėlus jau sukos PAGAL Ir dabar jau kuris laikas nesulaukiu, kad vėl PRIEŠ suktus
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimą15 min. kankinaus ir akis dangsčau, kaip gyvulatis sakė, nu ir nors užmušk nepriverčiau jos suktis prieš laikrodžio rodyklę.
Comment
-
Ir abiem akimis žiūrėjau, ir kaire, ir dešine, ir užsimerkęs - vis tiek sukosi pagal. Taigi, kokios išvados? Tie kas mato tik pagal laikrodžio strėlę (kaip aš) ir niekaip kitaip yra tinginiai? Nes tingi matyt kitaip?
Po paraliais negali ji suktis prieš, nes sukasi pagal, pagal visus 2d 3d ir sufreakintus fizikos dėsnius
Comment
-
Na va... Jau be jokių problemų išeina "apsukti" merginą. Tik va norint ja sukt prieš laikrodį reik žiūrėt į kojas. Žiūrint į galvą neina persilaužt. O norint sukt pagal laikrodį persilaužimas vyksta ir į galvą, ir į kojas žiūrint.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment