Prieš
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Smegenų pusrutuliai
Collapse
X
-
man užtikrintai pagal atitinka viskas - dešinė ranka, geras loginis mąstymas ir šiaip gera galva speak man dar laaabai tinka nu tas ten kur ragelis kabo žodžiu viskas tip top ir šiaip iš tikrųjų - dažniausiai dešiniarankiams būna labiau išsivystęs kairys pusr., o kairiarankiams - dešinys pusr. todėl jeigu norite turėti dar protingesnes ir labiau išlavintas galvas - valdykite savo priešingas rankas, moksliškai berods yra įrodyta ar kažkas panašaus
Comment
-
Man mergina sukasi akivaizdžiai pagal laikrodžio rodyklę, ir nors ir labai ilgai žiūrėjau, niekaip nesupratau kaip žmonėms gali atrodyti kad ji sukasi prieš, na niekaip negaliu persijungti Na gal ir atitinka, esu dešiniarankis, tačiau su skiaičiavimais man niekada per daug nesisekė, dar mokykloje geriau ėjosi kalbos ar istorija, nei matematika. Taip kad nežinau kiek čia tiesosSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan į abi puses
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan į abi puses
"Persijungti" nesunku, užtenka keletą sekundžių pažiūrėt į merginą, tada į smegenų paveiksliukus, o paskui vėl į merginą.
ziuri i mergina, po to i piesini su smegenim ir akies kampuciu stebi mergina.
man netgi gaudavos kad ji ne sukasi, o tai i viena puse puse rato, tai i kita.
jau anksciau macia si paveiksleli, bet tik siandien gavosi. ir sakyciau pakankamai paprastai, nors po to aki ir galva biski iskaudo
Comment
-
geras triukas .... man sukasi tik pries laikrodžio rodykle, kai normaliai žiūriu, bet kairė ranka sustabarėjusi hmm - čia matyt prisitaikymas prie dešiniarankių visuomenės
o šiaip jei norit valdyti į kurią pusę ji suktųsi reikia žiūrėti į vieną tašką ekrano šone ir tik akies kampučiu į figūrą, tada matai, kaip viskas vyksta pusę per pusę: pusė apsisukimo prieš, o kita palei rodyklę - įdomu. Ir jei nori, pakeisti puses tiesiog reikia pradėti žiūrėti į krūtinę per norimą sukimosi kryptį
p.s. ilgai nekaitaliokit, nes iškarto smegenys užkaistaPaskutinis taisė tricky_kid; 2007.09.27, 20:42.
Comment
-
Parašė tricky_kid Rodyti pranešimą
o šiaip jei norit valdyti į kurią pusę ji suktųsi reikia žiūrėti į vieną tašką ekrano šone ir tik akies kampučiu į figūrą, tada matai, kaip viskas vyksta pusę per pusę: pusė apsisukimo prieš, o kita palei rodyklę - įdomu. Ir jei nori, pakeisti puses tiesiog reikia pradėti žiūrėti į krūtinę per norimą sukimosi kryptį
p.s. ilgai nekaitaliokit, nes iškarto smegenys užkaistaSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąp.s. o kodėl skriaudžiat paneles? Joms versijos nebus?
Comment
-
nu niekaip neiseina islaikyti to sukimosi "pries". vos tik sumirskiu ir ta merga vel i kita puse sukasi
visgi po ilgo ziurejimo jau issitreniravauPaskutinis taisė FlagMan; 2007.09.27, 21:39.
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąIliustracijoje mergina sukasi, tai faktas. Tačiau prieš ar pagal laikrodžio rodyklę?
Matančių merginą besisukančią pagal laikrodžio rodyklę, labiau išvystytas kairysis smegenų pusrutulis, prieš laikrodžio - dešinysis.
O čia abstrakčiai parodytos atliekamos pusrutulių funkcijos:
Comment
Comment