Umom Rosiju ne poniatj...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šokiruojanti dokumentika
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
-A kuda spuskaite?
-Šias uvydete.
Taip, nuleido kaip sakant, vienas negyvas, kitas sunkiai sužeistas.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąStereotipai stereotipais, bet taip sugalvoti gali tik rusai
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąStereotipai stereotipais, bet taip sugalvoti gali tik rusaiPaskutinis taisė Aleksio; 2013.01.08, 21:49.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKiekviena liaudis verta savo valdžios
Leninas?
Comment
-
Psichas ir tiek, kolega filmavęs ir ne ką protingesnis. Ant vienos rankos kaboti(kaip pvz nuo 2:24) yra pavojinga, o jeigu dar atsižvelgti į tai, kad rūdys šiuo atveju dar labiau sumažina trintį, tai preliminariais apskaičiavimais jis yra rusiškas psichas.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąsunku patikėti, kad čia rimtai. Kaip suprantu, čia švieži įvykiai? Žiniose lyg nematau dar. Ir kodėl jie spardo tą žmogų. Taip, jis turi atsakyti už tokius pokštus, bet tas viešas gulinčio (ar bet koks kitoks) spardymas yra absurdas.
Comment
-
Turėjo tik suimti ir nubausti pagal galiojančią teisę. Kam tu pateiki kraštutinius mano pozicijos neatitinkančius pavyzdžius apie "leidimą eiti savo keliais". Jis kaltas, jis lochas. Bet linčo teismai ar savarankiškas "teisingumo" vykdymas prie gero neveda. Ar tau Garliavos istorija imponuoja?
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąMatyt taip vykdomi suėmimai Bulgarijoje. Šiaip panašu, kad neišdrįso paspausti gaiduko užpuolikas.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTurėjo tik suimti ir nubausti pagal galiojančią teisę. Kam tu pateiki kraštutinius mano pozicijos neatitinkančius pavyzdžius apie "leidimą eiti savo keliais". Jis kaltas, jis lochas. Bet linčo teismai ar savarankiškas "teisingumo" vykdymas prie gero neveda. Ar tau Garliavos istorija imponuoja?
Comment
Comment