Mačiau apie tai reportažą per BBC. Žiauru. Ir kaip su tokiu "veideliu" kur į miestą eit?.... Primena man tą istoriją, kur šuo prancūzei puse veido nukando.
Turbut esate sitai mate bet jei ne tai tikrai siulyciau paziuret -
Bus 174
The film's subject is the July 12 2000 bus hijacking that occurred in Rio de Janeiro. Sandro do Nascimento, a young man from a poor background, bungled a robbery and ended up holding the passengers on a bus hostage for four hours. The event was caught live on television. The movie examines the incident and what life is like in the slums and favelas of Rio de Janeiro and how the criminal justice system in Brazil treats the lower classes.
Kai kas mano, kad pasaulio pabaiga yra dabar. Na, turint omeny pasaulyje vykstančius dalykus (tiek konfliktai, tiek vartojimo kultūra, kokybė, vertybės ir kt. dalykai)
Kai kas mano, kad pasaulio pabaiga yra dabar. Na, turint omeny pasaulyje vykstančius dalykus (tiek konfliktai, tiek vartojimo kultūra, kokybė, vertybės ir kt. dalykai)
Konfliktu proporciskai maziau, nei bet kada anksciau, vartojimo kultura yra tik todel, kad anksciau vartoti nebuvo ko (dazniau budavo badas), kokybe geresne, nei bet kada anksciau, menas (tiek komercinis, tiek ne) klesti ir t.t. Pasaulio pabaiga?
nebus pasaulio pabaigos, klimatas keičiasi savaime, ne dėl žmogaus veiklos, kiekvieną dieną žmonija gyvena vis geriau ir geriau, gerai kaip niekad,nebus pasaulio pabaigos.. ()
Gal dar ks nematęs Driftingo avarijos Kėdainiuose. Šiandien pamačiau per Lryto tv ir galiu pasakyti, kad mane ganėtinai šokiravo. Ištaškė žmogelius, kaip reikalas.
Comment