Parašė rat
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šokiruojanti dokumentika
Collapse
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąNe nesiduoda aplenkiami, o fordas užkišo naglai ir dar dėjo ant stabdžių.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąĮdomu, už ką?
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąNu aš tai iš video supratau, kad ten abi tos mašinos draugeliai. Ir kažkokį žaidimą žaidė. Tai čia pokštavimai buvo tie kirtimai ant stabdžių. Už tokius pokštavimus reikėtų abiejų automobilius konfiskuoti ir neblogas baudeles išrašyti.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąČia man nesuvokiamas dalykas, matant, kad filmuoja reportažą paimti irnužudyti žmogų...
Youtube video
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTrečiojo pasaulio šalys, nieko keista.
Lietuva: $13,190
Brazilija: $12,916
Šaltinis: IMF
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNominalus BVP vienam gyventojui:
Comment
-
.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąkaip suprantu pas juos labai netolygiai tas bvp pasiskirstes. Skirtumas vos pora simtu $, bet pas mus ne su ziburiu nerastum tokiu lusnynu, kaip Brazilijoj.
Comment
-
Lietuva 19 000$
Brazilija 11 600$
Beto tokie vaizdai tik įrodo, kad kultūriškai šalis yra panašaus lygio kaip Afrikos šalys.
Skirtumas tas, kad Vilniuje dauguma gyventojų gyvena daugiabučiuose su visais patogumais ir šiuolikinėmis komunikacijomis, o Brazilijoje dauguma gyvena lušnynuose kaip kirtimų taboras.Paskutinis taisė Lettered; 2012.04.01, 21:10.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąČia man nesuvokiamas dalykas, matant, kad filmuoja reportažą paimti irnužudyti žmogų...
Youtube video考纳斯, 立陶宛
Comment
Comment