Parašė Irma
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąiš iki to tikrai nesitikėjau...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnuu nesakyk, PRISMA for the win
Bet siaip labai brangu prismoj, retai uzsuku ten apsiprekint Reikia tiketis, kad uz ta kaina tu ten gauni ta ramybe, kad viskas tvarkoj ir jokiu triuku kaip Irma paminejo
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąsiaubas iš iki to tikrai nesitikėjau...
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąKad pamatyti tokius dalykus ne taip dažnai ir pavyksta, čia Irmai tiesiog atsitiktinai pavyko. Bet blin, fui, dar prieš porą dienų iš tos IKI pirkau keptos vištos porą gabalų. Velniava
P.S. visokių pusfabrikačių apskritai geriau nepirkti
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąŽinau, bet vis tiek nemalonu kai pasako, kad taip vyksta. Čia iš serijos, kol nepamatai, nesužinai, tol ir neskauda*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąTaaaaip, dabar man teks į kokį psichoseansą užsirašyti, kad iš atminties tą vaizdą ištrintų. Dar negaliu net pagalvoti apie kokį pc kepta maistą
Comment
-
Vyrai, baikit, nemanau, kad tai masiškai vyksta. Tiesiog man "pasisekė" tai pamatyti
Kurį laiką kepsiu tik pati, dzin tegul žalią ragauja kiek tinkami, prie aukštos temperatūros jokios bakterijos nebaisios*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąVyrai, baikit, nemanau, kad tai masiškai vyksta. Tiesiog man "pasisekė" tai pamatyti
Kurį laiką kepsiu tik pati, dzin tegul žalią ragauja kiek tinkami, prie aukštos temperatūros jokios bakterijos nebaisios
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąGalbūt ta pardavėja buvo visai žavi, jauna mergina. Baisiaus čia daikto, kad truputį pakramtė..
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJo, dar serganti kokia seilėmis perduodama sunkia liga. Skanaus
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKodėl iš karto įsivaizduojamas pats blogiausias scenarijus?
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąDaugelis pardavėjų mėgsta paseilinti pirštus, prieš atidarydamos maišelį pakavimui. Kaip jas atpratinti?
Comment
Comment