Pabandyk per Google - Laiko tarnyba
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
-
Nuoširdžiai sveikinu visus forumo vyrus su tarptautine vyrų diena!Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNuoširdžiai sveikinu visus forumo vyrus su tarptautine vyrų diena!
Ups, mūsų mintys sutapo, vienodu metu vyrukus prisiminėm*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNuoširdžiai sveikinu visus forumo vyrus su tarptautine vyrų diena!Parašė Irma Rodyti pranešimąUps, mūsų mintys sutapo, vienodu metu vyrukus prisiminėm
Comment
-
Gal kas turėsit man tikslų atsakymą ir pasakysit daugiau nei aš pats žinau, tikiuosi.
Darbo sutartyje įrašytos 8 darbo valandos per dieną ir 5 darbo dienų savaitė, bet realiai yra dirbama slenkančiu grafiku po 10h per dieną - keturias dienas į savaitę ir viena valanda pietų pertrauka neįskaičiuota į darbo valandas. Darbdavys sugalvojo, kad be mūsų žinios gali pakeist darbo valandas į: 8h darbo, 1h pietų pertrauka ir dar1.5h papildomos pertraukos. Ar taip teisiškai galima? Kiek žinau, pietų pertrauka gali būt ne ilgesnė nei 2h per dieną, bet ar logiška 8h darbo dienai skirt 2.5h pietų pertrauką ? Ir ar tokie dalykai turi būt derinami su darbuotoju? nes lyg ir neprieštarauja darbo sutarčiai, bet su realia situacija truputį prasilenkia.
Comment
-
-
Kas nors hesburgyje arbata geriat? Blemba jau atsibodo kiek perku kompleksu su arbata "paprasta juoda" tiek koki kas trecia karta man suknistos earl grey vietoj juodos paprastos bando ikist. Tai pradejau uzsisakinet "paprastos juodos, bet ne earl grey". Tai siandien po tokio uzsakymo citrinines gavau
Ps: kadangi buvau atsigeres alaus tai neatsimenu kuo ji man toki padavima argumentavo.
Pps: nebuvau tiek atsigeres, kad supainiociau kazka uzsakyme.
Comment
-
Mes 6adienį po lenktynių užsukom Vilniaus g. užkąst, tai personalas ant tiek išnaglėjęs, kad 10min iki uždarymo norėdamas išvaryt lauk, išjungė šviesas ir atsistojo su raktais prie durų...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMes 6adienį po lenktynių užsukom Vilniaus g. užkąst, tai personalas ant tiek išnaglėjęs, kad 10min iki uždarymo norėdamas išvaryt lauk, išjungė šviesas ir atsistojo su raktais prie durų...
1. Į darbo laiką įeina:
3) laikas, reikalingas darbo vietai, darbo įrankiams, saugos priemonėms paruošti ir sutvarkyti;
Tai kodėl, jie turi sėdėt po darbo laiko ir tvarkytis vien dėl to, kad kažkas pavalgyt užsimanė paskutinėm darbo minutėm?
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimą
Tai kodėl, jie turi sėdėt po darbo laiko ir tvarkytis vien dėl to, kad kažkas pavalgyt užsimanė paskutinėm darbo minutėm?
HAMMER, parašyk prašau tos "kaniušnios" pavadinimą, pranešiu draugams, kad neeitų.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai bet kokio save gerbiančio restorano pareiga, gerbti klientą. Kitaip jis tiesiog praranda klientus.
HAMMER, parašyk prašau tos "kaniušnios" pavadinimą, pranešiu draugams, kad neeitų.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTai gal visą parą reik dirbt, kad vienas netyčia užklydęs žmogus galėtų paėst? ) Juokina mane toks požiūris "ardytis dėl kiekvieno kliento". Eik apts ir dirbk, pažiūrėsim ką tada šnekėsi.
O apie darbo laika cia gerai uzvedei su tais susitvarkymais.
Jeigu tu turi istaiga, ant kurios paradiniu duru darbo laikas aiskiai parasytas 8:00-22:00 vadinasi tu ir turi buti atsidares iki 22:00. O jeigu tavo personalui reikia 10 minuciu susitvarkyti tai tu personala turi samdyti iki 22:10.
Arba tada ant istaigos duru rasyk darbo laika 8:00-21:50
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai bet kokio save gerbiančio restorano pareiga, gerbti klientą. Kitaip jis tiesiog praranda klientus.
Ir aš pilnai suprantu tuos darbuotojus. Kodėl jie turėtų dirbti ir tuo metu už kurį jiem nėra mokama? Viršininkai galėtų šitą problema laisvai išspresti. Aišku tam reik tik noro. Kurio aiškiai nėra.
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąO tai nuo kada visokie hesburgeriai yra priskiriami prie "save gerbiančių restoranų"??? visokie kebabų kioskai irgi tada turėtų vadintis restoranais. bet tai viso labo yra šėrykla
Ir aš pilnai suprantu tuos darbuotojus. Kodėl jie turėtų dirbti ir tuo metu už kurį jiem nėra mokama? Viršininkai galėtų šitą problema laisvai išspresti. Aišku tam reik tik noro. Kurio aiškiai nėra.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąAtsiras, kai klientai nustos į juos eiti, o vadovai pamatys rezultatus. Man apskritai jų veiklos strategija keistoka. Pristatyta jų ant kiekvieno kampo, o, kiek girdėjau iš draugų ir pažįstamų (Pats į tokio stiliaus užkandines nelabai vaikštau ), jie gerokai tuštesni už McDonaldus.Paskutinis taisė Valiukas; 2011.11.14, 21:04.
Comment
-
Cia nesvarbu dabar tas hesburgeris, cia bet kokia istaiga turi toki negeruma. Pvz kazkada atsiimt laimejimo i topsport vaiavau per puse miesto (nes ten buvau pastates), uztrukau vos ne valanda, atvaziavau 15 minuciu iki darbo pabaigos, o jinai jau "kasa pridave".
O sprendimas kaip sakiau paprastas is save (ir svarbiausiai klientus) gerbianciu savininku puses: arba tada rasai tikra darbo laiko pabaiga (tarkim 21:50), arba samdai darbuotoja papildomoms minutems (tarkim iki 22:10).
Comment
Comment