Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąKokia tai dainininkė? Neatpažįstu..Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąManau čia reiktų ne jos dainų pasiklausyt norint atpažinti, o keletą jos filmų pažiūrėti
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąSusilaikau nuo bet kokių komentarų.......
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12915633451291393603I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąSusilaikau nuo bet kokių komentarų.......
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12915633451291393603Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąNetinkamą darbo sritį mergaitė pasirinko. Kai kur galėtų turėti pasisekimą.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKodel netinkama? Sakyciau gyvi ero video pokalbiaikaip tik ideali sritis jai (jei turi mintyje kuno demonstarvima). Tikriausiai ir striptiza soka. Siaip siuose dalykuose dar svarbiau kuno demonstravimas nei prostitucijoj (jei apie ta cia uzsiminei)Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąAš kalbėjau apie "dainininkę". O tai ką ji daro yra gerai, tik daugiau uždirbtų jeigu filmuotų su geresne aparatūra ir patalpintų internete.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNejaugi taip lengva ir paprasta Lietuvoje išgarsėti? Gal ir aš rytoj po darbo nuogas... ne, ne nuogas, o su kalėdine kepure į Katedrą užeisiu. Forumo fotografams leisiu fotkinti nemokamai „Lietuvos ryto“ fotografai dėl fotosesijos susitarti ir sužinoti mano asmeninės banko sąskaitos numerį gali rašydami man į AŽ.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąDėl Dievo meilės NEIK - žmoną siųsk nebent
O vat kai dėl šios fotosesijos išgarsėsiu, pasirašysiu sutartį su verslininku Sauliumi Poška dėl vardinės dešrų partijos „Wyckos b****“I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąŽmona jau turi konkurentę — Pankitą. O man konkurencijos dar neatsirado.
O vat kai dėl šios fotosesijos išgarsėsiu, pasirašysiu sutartį su verslininku Sauliumi Poška dėl vardinės dešrų partijos „Wyckos b****“Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNejaugi taip lengva ir paprasta Lietuvoje išgarsėti? Gal ir aš rytoj po darbo nuogas... ne, ne nuogas, o su kalėdine kepure į Katedrą užeisiu. Forumo fotografams leisiu fotkinti nemokamai „Lietuvos ryto“ fotografai dėl fotosesijos susitarti ir sužinoti mano asmeninės banko sąskaitos numerį gali rašydami man į AŽ.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąChm, pasirodo, aš moku daryti poveikį žmonėms!
Comment
-
Eik į kaimiškus restoranus.
Na, o aš paklausiu jūsų dar vieno dalyko. Nuo sekančių metų Lietuvoje skaitmeninė televizija taps įprasta, ir kiekvienam televizoriui reikės nuosavo skaimeninio signalo imtuvo. Ar jau įsigijote, ar tik planuojate?
Aš kaip tik dabar pradėjau labai aktyvias paieškas, apsistojau ties šiuo modeliu. Ką apie jį manote?
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąEik į kaimiškus restoranus.
Na, o aš paklausiu jūsų dar vieno dalyko. Nuo sekančių metų Lietuvoje skaitmeninė televizija taps įprasta, ir kiekvienam televizoriui reikės nuosavo skaimeninio signalo imtuvo. Ar jau įsigijote, ar tik planuojate?
Aš kaip tik dabar pradėjau labai aktyvias paieškas, apsistojau ties šiuo modeliu. Ką apie jį manote?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąChebra, kur Vilniuje, išskyrus vokišką restoraną skaniai kepa kraujinę dešrą?
Na, tokia kad kaip latviškam "Lido" skonio būtų.
Taip užsinorėjau po to kai Magician apie savo kiaules papasakojoNo one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąEik į kaimiškus restoranus.
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąKalvarijų turguj iš ūkininkų paruoštą jau nusiperki, ir pats išsikepi, 100 kart skaniau nei tam "Lido"...
Comment
Comment